Ντέμη Vs. Γιώργος, Μαρία Vs. Μάρλεν «Δεν έχει όνομα το παιδί! Είναι η νυφίτσα!»

 

Γιώργος για Ντέμη: " Θέλω εγώ να κατέβω κάτω και να τη διώξω"  Ντέμη για Γιώργο: “Δεν έχει όνομα το παιδί! Είναι η νυφίτσα”  Μπλε ή Κόκκινοι; Δείτε ποια ομάδα κέρδισε στην ομαδική δοκιμασία! Ξεσπάθωσε η Μαρία: “Η Μάρλεν έχει ένα ενοχλητικό θράσος αλλά…”  Μας «τρέλανε» ο Κουτσόπουλος, έπεσαν βροχή» τα... μπιπ! Τι συνέβη; Η απάντηση της Μάρλεν τον έβγαλε από τα ρούχα του! Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία στο #MasterChefGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Δε λένε να ηρεμήσουν οι παίκτες του φετινού κύκλου του MasterChef. 

Σε κάθε επεισόδιο ακούμε και μια νέα ατάκα φωτιά!

Στο επεισόδιο της Τρίτης (12/5) ο Γιώργος ήταν αυτός που έριξε τα βέλη του στη Ντέμη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον ρώτησε για ποιο λόγο επέλεξε την Ντέμη στην απέναντι ομάδα.

«Σεφ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα άλλα άτομα στο μυαλό μου. Είχα κάνει μια συζήτηση με τον Πρώιο. Δεν είχα μιλήσει με την Ντέμη», είπε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, λίγο μετά έσταξε το φαρμάκι του μιλώντας στην κάμερα:

«Την Ντέμη δεν την έβαλα αρχηγό για να έχει προβλήματα. Τη Ντέμη θέλω εγώ να κατέβω κάτω και να τη διώξω», είπε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η μέρα συμβουλίου πάντα ξεκαθαρίζει όποιες αμφιβολίες προκύπτουν για τις προσπάθειες, είτε μεμονωμένα, είτε σε συνολικό επίπεδο των ομάδων.

Με Μπλε και Κόκκινους να έχουν δουλέψει απίστευτα αρμονικά, πολλοί κατανοούν ότι οφείλουν να έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο κατά τη δημιουργία των μενού στις ομαδικές δοκιμασίες.

Άλλοι ανακαλύπτουν νέες πτυχές από τους χαρακτήρες των συμπαικτών τους, και άλλοι συνειδητοποιούν ότι ακόμα και ύστερα από τόσον καιρό, προσπαθούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε συνθήκη, περισσότερο απ’ ό,τι φαντάζονταν, σε σχέση με κάποιους άλλους.

Κριτές και καλεσμένοι, αυτή τη φορά, δεν είναι περισσότερο αυστηροί, μιας και οι δύο ομάδες άγγιξαν σχεδόν ολοκληρωτικά το ζητούμενο.
Με μικρές διαφορές στα πιάτα τους, οι δύο ομάδες του MasterChef, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, καλύπτουν γευστικά, η μια τα κενά της άλλης, αλλά στο τέλος η νικήτρια ομάδα, είναι μία.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Η ομάδα του Γιώργου λοιπόν ήταν αυτή που κέρδισε και οι παίκτες αποχώρησαν από το Συμβούλιο του MasterChef για να συναντήσουν τον Γιάννη Αποστολάκη στο Allou Fun Park.
Τα γέλια και οι στιγμές χαλάρωσης, σε κατάσταση απόλυτης παιδικότητας, έδωσαν την ευκαιρία στα μέλη της ομάδας να γνωριστούν ακόμα καλύτερα.

 
 
Η βραδιά τους ολοκληρώθηκε δοκιμάζοντας θαλασσινά εδέσματα.
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δεν σταματήσαμε να ακούμε το μπιπ!

Οι παίκτες της ηττημένης ομάδας κλήθηκαν να δοκιμαστούν για την πολυπόθητη ασυλία.
Μια ασυλία που θα τους εξασφάλιζε τη θέση στον διαγωνισμό για ακόμα περισσότερες μέρες.

Ο κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κλήθηκε να τους παρουσιάσει τι δοκίμασαν πριν λίγα δευτερόλεπτα!

«Λοιπόν, η σωστή απάντηση είναι αυτή του Τζον. Είναι αγγούρι της θάλασσας, λέγεται ολοφούριο και έχει και κάτι άλλες ονομασίες πάμπολλες από χωριό σε χωριό που δεν μπορώ να τις πω», είπε με χιούμορ.

Λίγο μετά όμως, δεν κρατήθηκε και αποκάλυψε όλες τις υπόλοιπες ονομασίες με αποτέλεσμα τα μπιπ να «πέσουν βροχή».

 

 

Οι παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν πιάτα με βάση τα οστρακοειδή και κάποιοι δυσκολεύτηκαν πολύ.

Όταν η Μάρλεν πήρε το πιάτο της και βρέθηκε μπροστά στους κριτές για να το δοκιμάσουν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, της έκανε μια ερώτηση και η απάντησή της ήταν αρκετή για να τον εξοργίσει.

“Σήμερα δεν είναι η μέρα μου, σήμερα δεν θα έπρεπε να είμαι μπροστά στις κάμερες. Σήμερα θα έπρεπε να είμαι στο κρεβάτι μου γιατί δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Απλά πράγματα” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η νεαρή διαγωνιζόμενη του ΜasterChef στην κάμερα για την απόδοση που είχε στη συγκεκριμένη δοκιμασία.

Η Μαρία Μπέη, όμως, με τη σειρά της θέλησε να σχολιάσει τη συμπαίκτρια της και δη με πικάντικο τρόπο! “Η Μάρλεν έχει ένα ενοχλητικό θράσος αλλά δεν είμαι εδώ πέρα μέσα εγώ να μάθω διαπαιδαγώγηση σε όλους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές και τις πράξεις του εδώ πέρα μέσα” τόνισε με νόημα η γοητευτική μαγείρισσα στην κάμερα του MasterChef.

 

Tα καλύτερα πιάτα σύμφωνα με τους κριτές είχαν ο Δημήτρης και ο Τζον, με τον Μπέλλο τελικά να κερδίζει την ασυλία.

Έτσι, ο Δημήτρης Μπέλλος κατάφερε να διασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι και να γυρίσει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής χωρίς άγχος.

 

Με διόλου κολακευτικά σχόλια θέλησε η Ντέμη Γεωργίου να μιλήσει για τον συμπαίκτη της, Γιώργο Λασκαρίδη στο τέλος του επεισοδίου του MasterChef το βράδυ της Τρίτης.

Αφορμή για αυτή την απρόσμενη επίθεση της νεαρής διαγωνιζόμενης στάθηκε η ήττα της στη δοκιμασία ασυλίας, την οποία και κέρδισε ο Δημήτρης Μπέλλος.

“Αύριο είναι μια καινούργια μέρα και η διάθεση έχει ως εξής… Από τη μία σκέφτομαι το στρατηγικό κομμάτι, τι ψηφίζω, τι δεν ψηφίζω, υπάρχει μία κάρτα που θα σώσει οπωσδήποτε κάποιον για να κατέβει η Μαρία. Είμαι σίγουρη για αυτό! Μιλάμε για τη νυφίτσα, δεν έχει όνομα το παιδί. Είναι η νυφίτσα! Και τελεία! Δεν θα πω ποιος είναι, είναι η νυφίτσα! Ο αρχηγός της μπλε ομάδας οπότε η νυφίτσα θεωρώ ότι θα χρησιμοποιήσει την κάρτα για να σώσει τον οποιοδήποτε που θα μπορέσει να φέρει εμένα και τη Μαρία σε διαδικασία αποχώρησης” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ντέμη Γεωργίου στην κάμερα του MasterChef.

 

Δείτε το trailer 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»
Το ‘πε και το ‘κανε ο Lavadom! Ο Ισπανός youtuber συνάντησε τη Μαρίνα Σάττι!
Η Τατιάνα Στεφανίδου, έσφαξε on air, περίτεχνα και με το γάντι τον Γιώργο Λιάγκα: «Ξεχνάς, γρήγορα!»
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Φωκάς Ευαγγελινος: «Θα πω ότι υπάρχουν τρία ευρηματικά λεπτά! Με εμπνέει η αμεσότητά της Μαρίνας Σάττι»
#MasterChefGR: Το μαγειρικό δίδυμο από την Κύπρο μπήκε στην 10άδα! Αποθέωση Χριστίνας & Μάριου!
Eίκοσι Έλληνες αυτοαποκαλούμενoι «influencers», στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών
Απασφάλισαν Χατζίδου, Γκουντάρας, Κωνσταντάρας & Τσιμτσιλή για την Super Κική
H Ελένη Φουρέιρα έγραψε ιστορία με το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα