«Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου - Ούτε εγώ την παρέμβασή σου» Άσπα is back!

 

Το ορθάνοιχτο ντεκολτέ της Μαρίας Μπακοδήμου! «Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου» «Ούτε εγώ την παρέμβασή σου» Άσπα Τσίνα is back, Τρύφωνας Σαμαράς Vs. Δέσποινα Βανδή και η αποχωρηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

τη γνώριμη της θέση στην κριτική επιτροπή του J2US βρέθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια για μια ακόμη φορά κλήθηκε να βαθμολογήσει τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια.

Πλάι στον Σταμάτη Φασουλή, την Δέσποινα Βανδή και την Βίκυ Σταυροπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επική γκάφα στον αέρα του #J2US!  'Επαιξαν, tweet που δεν έπρεπε να παίξουν...

Όπως και το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, οπότε και το τραγουδιστικό σόου του OPEN/Οmega επέστρεψε από την καραντίνα, έτσι και απόψε, η Μαρία Μπακοδήμου μαγνήτισε τα βλέμματα με την ενδυματολογική της επιλογή!

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε να εμφανιστεί χαμογελαστή με ένα σέξι και άκρως αποκαλυπτικό ντεκολτέ κερδίζοντας εύλογα τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού!

Πως σας φαίνεται, αλήθεια, η συγκεκριμένη εμφάνιση από την Μαρία Μπακοδήμου;

 

Πρώτοι στη σκηνή εμφανίστηκαν ο Βαλάντης και η Νικολέττα Καρρά οι οποίοι τραγούδησαν με κέφι το Lets Get Loud της Jennifer Lopez και κέρδισαν καλά σχόλια.

 

Σειρά είχαν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Κρυσταλλία οι οποίοι τραγούδησαν το "Σαν να μην πέρασε μια μέρα".

 

Στη συνέχεια είδαμε τον Τάσο Ξιαρχό και την Κόνυ Μεταξά να τραγουδούν Blue jeans των δημιουργών Lana Del Rey, Emile Haynie και Dan Heath.

 

Σειρά είχαν o Ετεοκλήw Παύλου και Ελένη Χατζίδου οι οποίοι τραγούδησαν το "Γλύκα γλύκα"

 

Ακολούθησαν ο Ορφέας Παπαδόπουλος και η Άρτεμις Ματαφιά που τραγούδησαν το τραγούδι One σε μουσική των U2 και στίχους του Bono

 

Mία ξεχωριστή εμφάνιση ήταν αυτή της Έρρικας Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή

 

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Χρύσπα τραγούδησαν το Fly away σε μουσική και στίχους του Lenny Kravitz και παρ' όλο που δεν κέρδισαν υψηλή βαθμολογία, έδειξαν να το ευχαριστιούνται.

 

H Δέσποινα Ολυμπίου και ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκαν στο stage για να τραγουδήσουν το Δεν χωράς πουθενά του Γ. Αγγελάκα αλλά δεν άκουσαν και τα καλύτερα από την κριτική επιτροπή. 

 

Με ένα τραγούδι από το παρελθόν που αγαπάμε πολύ, το «Μ' ένα όνειρο τρελό… όνειρο απατηλό», εμφανίστηκαν στη σκηνή η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Λιβάνης. 

 

Εποχές Fame Story ήρθε να μας θυμίσει, το βράδυ του Σαββάτου, η Άσπα Τσίνα στο νέο επεισόδιο του J2US. Αφορμή για την έκρηξη της γνωστής τραγουδίστριας ήταν η άποψη της Δέσποινας Βανδή για το τραγούδι που ερμήνευσε, “ΟΚ” του Φοίβου.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα Βανδή αναφέρθηκε στην πιο ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρει το κομμάτι και… ποιος είδε την Άσπα Τσίνα και δεν την φοβήθηκε!

“Δέσποινα, συγνώμη… Θα διαφωνήσω μαζί σου… Συγνώμη, συγνώμη… Θα διαφωνησω μαζί σου… Αυτό το τραγούδι κατά τη δική μου εκτίμηση είναι ένα τραγούδι το οποίο είναι άρτιο! Έχει έναν εξαιρετικό στίχο, εξαιρετικό και δεν μπορώ να το τοποθετήσω στην κατηγορία των τραγουδιών που περιγράφεις. Δηλαδή ότι είναι ένα τραγούδι απλά που υπάρχει για να χαιρόμαστε! Δεν μπορώ να συμφωνήσω σε αυτό! Παρ’ όλα αυτά, με συγχωρείς για τη διακοπή , απλά επειδή είπε συμφωνώ με την Άσπα. Εγώ είπα κάτι άλλο και εσύ λες κάτι άλλο” σημείωσε χαρακτηριστικά η Άσπα Τσίνα προς την Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του J2US προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς τι εννοούσε και να ολοκληρώσει τη σκέψη της. “Δεν καταλαβαίνω την έντασή σου” ανέφερε, με χιούμορ, η Μαρία Μπακοδήμου με την Άσπα Τσίνα να δηλώνει ετοιμοπόλεμη και να της απαντά αμέσως πως “ούτε εγώ, Μαρία μου, την παρέμβαση σου”.

 

 

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα έκαναν ακόμα μία ανατρεπτική εμφάνιση τραγουδώντας το Είναι φάση το αγόρι που είχε τραγουδήσει η αξέχαστη Ρένα Παγκράτη. Ο γνωστός hair stylist τα βρήκε με την κριτική επιτροπή μετά την αντιπαράθεση που είχε στο προηγούμενο σόου και μάλιστα απόψε κέρδισε σχετικά υψηλή βαθμολογία.

 

Η κριτική επιτροπή ενθουσιάστηκε για ακόμα μία φορά με την ερμηνεία του Κώστα Καραφώτη με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου οι οποίοι τραγούδησαν το "Να με προσέχεις" του Νίκου Πορτοκάλογλου

 

Η τελευταία εμφάνιση της βραδιάς ήταν αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο οι οποίοι τραγούδησαν το Seniorita. 

 

Οι τέσσερις κριτές, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου αξιολόγησαν τα ντουέτα των διαγωνιζόμενων, ενώ το κοινό βαθμολόγησε και αυτό ως 5ος κριτής, ψηφίζοντας το αγαπημένο του ζευγάρι μέσα από την εφαρμογή του OPEN για smart phones.

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το παιχνίδι είναι η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης!

Στην τελική δυάδα, σύμφωνα με τον συμψηφισμό της βαθμολογίας του κοινού και της κριτικής επιτροπής, η Νικολέττα Καρρά και ο Βαλάντης βρέθηκαν μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και την Χρύσπα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πρώτο θέμα συζήτησης το διαζύγιο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της
#J2US: O Ηλίας Ψινάκης, η Λένα Ζευγαρά, το ζευγάρι που αποχώρησε και η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
Σοφία Βόσσου: «Πεθαίνεις μου λέει ο γιατρός, παραμονή Πρωτοχρονιάς. Είχα φτάσει 37 κιλά»