Το #J2US δεν είναι show είναι τηλεοπτικό ξεκατίνιασμα!

 
 
Ο Σαμαράς σκοτώθηκε με Βανδή, Γαβαλά και Τάσο Ξιάρχο που τον αποκάλεσε «κιτς»! H Σπυροπούλου με την Κάβουρα και απάντησε στην Παππά που την αποκάλεσε «αφελή»! Η Άσπα Τσίνα με Βανδή - Κάβουρα! Αυτό το ζευγάρι φεύγει αυτό το Σάββατο!
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Η Χριστίνα Παππά ανέφερε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι «αφελής»!

Η Κωνσταντίνα μετά το τρίτο γύρισμα για το Just The Two Of Us ρωτήθηκε για όλα όσα είπε η ηθοποιός και δεν δίστασε να απαντήσει στην κάμερα του Happy Day!

Η Χριστίνα είχε πει: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι όντως αφελής και ζει σε έναν δικό της κόσμο. Εγώ την παρατηρούσα την ώρα που καθόμασταν δίπλα και έπρεπε να κάνουμε ησυχία, δεν την ενδιέφερε. Ζει σε ένα δικό της παραμύθι και της λέω «Ρε Κωνσταντίνα φτου σου! Μπράβο! Θα ζήσεις πολλά χρόνια». Κατά τ’ άλλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η πρώτη που με πήρε την άλλη μέρα τηλέφωνο να δει πώς είμαι. Εγώ μαζί της έχω διάφορα προσωπικά παράπονα, τα ξέρει πάρα πολύ καλά. Κάτι μου έκανε σε προσωπικό επίπεδο και με στεναχώρησε. Ήμουν απόμακρη μετά μαζί της, γιατί δεν συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο που σου έχει σταθεί. Αλλά τη θαυμάζω, είναι μια κούκλα η κοπέλα! Κούκλα, αλλά είναι αφελής»!

 

Και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε: «Καλή καρδιά παιδιά, δεν θέλω να στέκομαι σε άσχημα πράγματα. Εγώ πιστεύω υπάρχει καλή διάθεση, δεν είναι αρνητικό να πει ο άλλος ότι υπάρχει μια αφέλεια».

 

 

Για την Χριστίνα Παππά αλλά και για την κριτική που δέχτηκε από τον Σταμάτη Φασουλή μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην κάμερα του Ευτυχείτε.

 

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Τάσος Ξιαρχός.

Όπως ήταν φυσικό, μίλησε για το Just the two of us, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει και την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά.

«Δεν γουστάρουν πολύ που θα πούμε αυτό το τραγούδι. Θέλουν από εμάς να κάνουμε καραγκιοζιλίκια αλλά δεν θα το κάνουμε, θα κάνουμε ποιότητα...

... Φυσικά κατηγορώ την παραγωγή. Η Δέσποινα Βανδή μάλλον αναθεώρησε πολύ στην καραντίνα. Λογικά έχει τα παιδιά στο σπίτι να στέκονται στο ένα πόδι.

Η Δέσποινα Βανδή ήταν απίθανα σωστή στην κριτική της. Ο Τρύφωνας το πάτησε παραπάνω από όσο έπρεπε. Συμφωνώ με τον Λάκη Γαβαλά. Η εμφάνιση του Τρύφωνα ήταν καρακιτς», είπε ο Τάσος Ξιαρχός.

 

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς λίγη ώρα μετά το γύρισμα για το τρίτο επεισόδιο του J2Us, το οποίο και θα προβληθεί το Σάββατο. Ο γνωστός κομμωτής απάντησε σε έντονο ύφος στον καλό του φίλο, Λάκη Γαβαλά που χαρακτήρισε κιτς την τελευταία του εμφάνιση στο σόου τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τρύφωνας Σαμαράς σημείωσε χαρακτηριστικά πως “δεν το περίμενα γιατί ποτέ με τον Λάκη δεν είχα καμία διένεξη. Πάντα τον έχω υποστηρίξει. Και στο Fab 5, που ήμασταν, είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν ξέρω. Μάλλον ο Λάκης έχει πάθει τρέλα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή να κάθεται να κρίνει δημόσια και να γράφει στο facebook λες και ήταν δικό του και το είχε υπογράψει; Ότι μόνο αυτός θα κάνει αυτό το χτένισμα; Μήπως ο κύριος Γαβαλάς δεν πρόλαβε να το κάνει και θύμωσε; Δεν ξέρω”.

Επίσης, από τα “βέλη” που έριξε ο Τρύφωνας Σαμαράς στις συγκεκριμένες δηλώσεις δεν ξέφυγε ούτε η Δέσποινα Βανδή ούτε ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος που τον χαρακτήρισε “καρακιτς”.

Τρύφωνας Σαμαράς, εκτός ελέγχου και με ανοιχτά πια μέτωπα…

 

Δεν ευχαριστήθηκα την εμφάνιση μου, είχα άγχος για την κριτική επιτροπή
 

 

O Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως τσακώθηκε η Άσπα Τσίνα με την Δέσποινα Βανδή για το θέμα του τραγουδιού, ενώ συνέχεια δήλωσε και την κόντρα που υπήρξε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Βίκυ Κάβουρα.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του Alpha μίλησε και η Άσπα Τσίνα και αναφέρθηκε στον τσακωμό που είχε και με την Βίκυ Κάβουρα: «Με την Βίκυ Κάβουρα σαν προσωπικότητες, σαν ιδιοσυγκρασίες και σαν στάση ζωής δεν έχουμε καμία σχέση. Αν τη διαφορετικότητα, παιδιά μου, στην αντίληψη και στη στάση ζωής την θεωρούμε πηγή έντασης… Άμα είμαστε τόσο πίσω πια… Τι να πω».

 

Τα Τρίτη μαγνητοσκοπήθηκε το τρίτο επεισόδιο του «Just the 2 of Us», τα γυρίσματα του οποίου ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Στο επεισόδιο αυτό υπήρξε ωστόσο έκπληξη, καθώς είχαμε δύο αποχωρήσεις και όχι μία. Ο λόγος για τους Νικολέττα Καρρά και Βαλάντη, αλλά και τη Χρύσπα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

 

Από το show, το οποίο θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο, δεν πρόκειται ωστόσο οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν δυο αποχωρήσεις, αλλά μία.

Ο λόγος που μαγνητοσκοπήθηκαν δυο αποχωρήσεις ζευγαριών ήταν για να αποφευχθούν τα spoilers, καθώς την περασμένη εβδομάδα όλοι γνώριζαν πως αποχωρεί η Χριστίνα Παππά.

Και η ίδια η Χρύσπα, μιλώντας μάλιστα στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τετάρτης, ανέφερε πως η διπλή αποχώρηση γυρίστηκε για να μην υπάρχουν spoilers.

 

H παραγωγή του Just the 2 of us αποφάσισε να γυρίσει δύο αποχωρήσεις προκειμένου να μην υπάρξει spoiler για το ποιο ζευγάρι θα φύγει αυτό το Σάββατο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα ζευγάρια που έκαναν γύρισμα για το κομμάτι της αποχώρησης είναι ο Βαλάντης με την Νικολέττα Καρρά και η Χρύσπα με τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Ο Άρης Καβατζίκης γνώριζε ποιο ζευγάρι φεύγει και το έδωσε στον αέρα του Πρωινού και όταν συνδέθηκαν μέσω skype με τη Χρύσπα τη ρώτησαν για την αποχώρηση του ζευγαριού, όμως η τραγουδίστρια ήρθε σε δύσκολη θέση γιατί δεν έπρεπε να πει ποιο ζευγάρι φεύγει, Μετά από «στρίμωγμα» του Πρωινού παραδέχθηκε και εκείνη ότι ισχύει η πληροφορία που είχε ο Άρης Καβατζίκη!

Ο Βαλάντης και η Νικολέττα Καρρά αποχώρησαν!

Δείτε την αμηχανία της Χρύσπας στην κάμερα του Πρωινού 

 

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - H epic Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Οι μάχες για την επικοινωνία και την παραμονή στο #SurvivorGR - Αποχώρησε στην τρίτη και φαρμακερή
#MasterchefGR: Τον καθαίρεσαν από αρχηγό & δεν θέλει ούτε τον Θεό για αντίπαλο - Οι υποψήφιοι αποχώρησης
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!