Βρίστηκαν on air Ουγγαρέζος - Καβατζίκης για την… Μπόμπα! «Λες ανοησίες... να μαζευτείς!»

 
 

Στο “Πρω1νό” προβλήθηκε απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου. Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για την απόφαση που πήραν στο Πρω1νό! Χωρίς καλεσμένους η εκπομπή

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Αμέσως μετά, η Φαίη μας και οι συνεργάτες της σχολίασαν τα όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα για το πώς βιώνει τον κορωνοϊό. Μάλιστα, αναφορά έγινε και στην ανάρτηση με την οποία ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον ιό και οι εντάσεις ανέβηκαν!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη έσπευσε να πει πως: “Επειδή η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και η θέση μας είναι θέση ευθύνης, εγώ προσωπικά, ως πολίτης αυτής τη χώρας, σε ότι αφορά συμβουλές και τι ακριβώς σημαίνει να είσαι φορέας του κορωνοϊού, ασθενής, θα ήθελα να ακούω μόνο ειδικούς και λοιμωξιολόγους”!

Ο Άρης Καβατζίκης διαφώνησε με τη δημοσιογράφο και μεταξύ άλλων ανέφερε: “Εγώ διαφωνώ κάθετα με την Αφροδίτη. Δεν μπορούμε να ακούσουμε την εμπειρία ενός ανθρώπου”;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει την ίδια άποψη με την Αφροδίτη Γραμμέλη, απάντησε στον συνάδελφο του: “Τους κατηγορούν ότι επειδή τα παιδιά προβάλλουν την προσωπική τους ζωή και για λόγους εμπορικούς, έλειψε το μέτρο. Είναι μια εμπειρία που σε αυτή τη φάση χρειάζεται μόνο τη γνώμη των ειδικών. Δεν πήγαν στον Άγιο Δομίνικο. Είπε “δεν πειράζει, δεν είναι τίποτα”. Όχι, δεν πάει έτσι. Μην είμαστε εθισμένοι στην προσοχή και τη δημοσιότητα”.

Τότε, οι δύο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μα αυτό ειπώθηκε, δεν το λέω εγώ, το μεταφέρω. Μόνο οι ειδικοί πρέπει να μιλάνε σε αυτή τη φάση. Όταν λέει η Χριστίνα ότι δεν είναι τίποτα και θα περάσει, αυτό ίσως να μην πρέπει να είναι το μήνυμα. Γιατί έχει κολλήσει το κεφάλι μου;

Άρης Καβατζίκης: Δεν έχει κολλήσει το κεφάλι μου, εσείς προφανώς αντιπαθείτε την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη και το βγάζετε αυτό. Εγώ σας παρακαλώ πολύ! Λέμε ανοησίες αυτή τη στιγμή!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ε βέβαια λες ανοησίες και καλό θα είναι σιγά σιγά να μαζευτείς!

Άρης Καβατζίκης: Αλήθεια;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Η Φαίη Σκορδά προέβη σε μία ανακοίνωση για το Πρωινό!

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε στον αέρα της εκπομπής τα μέτρα που θα πάρουν από Δευτέρα η ομάδα της για την πρόληψη από τον κοροναϊού!

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Συζητήσαμε και αποφασίσαμε από Δευτέρα λίγο να ελαττώσουμε τους καλεσμένους εδώ. Δεν θα θέλαμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ηθοποιούς να έρχονται στην εκπομπή. Όλοι πρέπει να προστατεύουμε τους άλλους”.

Πρόληψη και υπευθυνότητα είναι τα σημαντικότερα όπλα κατά του κορονοϊού και η απόφαση αυτή που πήραν στο Πρωινό για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι σημαντική.»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»