Η αλήθεια για το #YFSFgr και όσα ακούστηκαν για 2 κρούσμα κορωνοϊού στους παίκτες

 
 
Το μόνο πράγμα που αντενδείκνυται σε καταστάσεις πανδημίας όπως αυτή που ζούμε με τον κορωνοϊό, είναι η πρόκληση πανικού από ψευδείς ή μη διασταυρωμένες πληροφορίες.
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν όλα στο #YFSFgr! Πως θα βγαίνει ο νικητής, αφού δεν θα έχει κοινό, λόγω κορωνοϊού;

Νωρίτερα μια φήμη ότι ένας παίχτης στο «Your Face Sounds Familiar» είναι επιβεβαιωμένος φορέας του κορωνοϊού προκάλεσε μεγάλη ανησυχία μεταξύ των παικτών του show μιμήσεων αλλά και των εργαζομένων του ΑΝΤ1 και του ΣΚΑΙ, αφού στα στούντιο ΚΑΠΑ 2 που γίνονται τα γυρίσματα του YFSF προετοιμάζεται και η έναρξη του Big Brother.

Ποια είναι η αλήθεια;

Δύο από τους παίκτες που συμμετέχουν στο «Your Face Sounds Familiar» (φυσικά και ξέρουμε τα ονόματά τους αλλά συνειδητά επιλέγουμε να μην τα αναφέρουμε καθώς δεν θέλουμε να συμβάλουμε στο κλίμα πανικού που κάποιοι δημιούργησαν), έχουν στενή φιλική σχέση με πρόσωπο που ανακοίνωσε επίσημα ότι έχει κολλήσει τον κορωνοϊό.

Πέρασαν μάλιστα μαζί την αργία της Καθαράς Δευτέρας αλλά και άλλες μέρες αφού συναντιούνται αρκετά συχνά στα πλαίσια της φιλικής τους σχέσης. Στην ίδια παρέα κινούνται και άλλα γνωστά πρόσωπα, όπως πετυχημένος τραγουδιστής και παρουσιαστής, γνωστή ηθοποιός αλλά και άλλοι celebrities ανάμεσά τους και γνωστοί επιχειρηματίες.

Οι δύο συμμετέχοντες στο «Your Face Sounds Familiar» που ήταν κανονικά στο γύρισμα του Show -που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς την παρουσία κοινού για πρώτη φορά- και θα προβληθεί την άλλη Κυριακή 22 Μαρτίου, δεν γνώριζαν μέχρι και το τέλος του γυρίσματος την εξέλιξη αυτή.

Ενημερώθηκαν μετά και από εκείνη την ώρα προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τον ειδικό αριθμό για να κάνουν το απαραίτητο τεστ και οι ίδιοι για να δουν αν έχουν κολλήσει και οι ίδιοι.

Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει καταστεί δυνατόν αφού προφανώς η ειδική γραμμή έχει «μπουκώσει» από χιλιάδες τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα. Βρίσκονται συνεχώς σε επαφή με την παραγωγή του καναλιού και αναμένεται να κάνουν το απαραίτητο τεστ όσο πιο άμεσα γίνεται.

Προς το παρόν πάντως και οι δύο είναι πολύ καλά στην υγεία τους και δεν έχουν εμφανίσει κανένα σύμπτωμα. Παρά ταύτα το κτιριακό συγκρότημα που στεγάζει το στούντιο έγινε απολύμανση σήμερα το πρωί σε όλους του τους χώρους προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και είναι πολύ πιθανόν να σταματήσουν, τουλάχιστον προς το παρόν και τα γυρίσματα της εκπομπής που μέχρι τώρα γυριζόταν 11 μέρες πριν από την εκάστοτε προβολή της 

 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

​​​​​​​

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν