Έτσι τίμησαν τον Gerard Butler στη Σπάρτη! Η υποδοχή του και το δείπνο προς τιμήν του

 

Στη Σπάρτη βρίσκεται από χτες το απόγευμα της Πέμπτης ο Gerard Butler

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ο «Λεωνίδας» από την κινηματογραφική ταινία «300» ήρθε στη χώρα μας προσκεκλημένος του Δήμου Σπάρτης και θα είναι σήμερα λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H βραδινή έξοδος στην Αθήνα του Gerard Butler!

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός έφτασε στην Σπάρτη μαζί με την επίτιμη Πρέσβη της πόλης Ρόη Δάναλη-Αποστολοπούλου και τον Βασίλη Αποστολόπουλο, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Σπάρτης παρέθεσε δείπνο προς τιμήν του Gerard Butler αλλά και άλλων καταξιωμένων αντρών, όπως του σπαρτιατικής καταγωγής ηθοποιού Billy Zane που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως Titanic, Back to the Future, καθώς και σε παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών του Hollywood και πιο συγκεκριμένα στον Gianni Nunnari, αλλά και τον Alan Siegel.

Με άρωμα Hollywood, ο Gerard Butler έφτασε στο εστιατόριο, ιδιαίτερα κομψός και ευδιάθετος. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους εντοπίσαμε και το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, η οποία μένει μόνιμα στην Αμερική.

Ο Butler όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail δεν σταμάτησε να χαμογελά και να χαιρετά όλους όσους ήθελαν να τον γνωρίσουν.

 

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή επικαλείται λόγους δημόσιας υγείας μετά την κοσμοσυρροή στη Σπάρτη για τον κινηματογραφικό «Λεωνίδα» Τζεράρντ Μπάτλερ

Τη διακοπή της Ολυμπιακής Λαμπαδήδρομιας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ανακοίνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά την κοσμοσυρροή στη Σπάρτη για την αφή του βωμού από τον Τζεράλντ Μπάτλερ.

Ο γνωστός ηθοποιός φώναξε, μάλιστα, την διάσημη κραυγή του ως «Λεωνίδας» από την ταινία «300» την ώρα που άναβε τον βωμό.

Για την απόφασή της η ΕΟΕ επικαλείται λόγους δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές. Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ έχει ως εξής:

H EOE διακόπτει την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία για την προάσπιση της δημόσιας υγείας!

H Eλληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανηλλειμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας πήρε τη δύσκολη αλλά επιβεβλημένη απόφαση να ματαιώσει το υπόλοιπο πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας επί ελληνικού εδάφους.
Η απόφαση λήφθηκε σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή με βαθιά αίσθηση ευθύνης, καθώς η δημόσια υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό και αυτές τις δύσκολες ώρες επιβάλλεται η λογική στάση από όλες τις πλευρές.
Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην Οργανωτική Επιτροπή «Τόκυο 2020» θα γίνει κανονικά την Πέμπτη 19 Μαρτίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»