Η Μπόμπα διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό! Στο πλευρό της ο Τανιμανίδης

 

Την είδηση πως εντοπίστηκε θετική στον κορωνοϊό μετέδωσε μέσω social media η Χριστίνα Μπόμπα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορωνοϊό. Μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε και οι δύο από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω» σημειώνει στο μήνυμά της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, που στο βίντεο έχει πλάι της και τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο παρουσιαστής, όπως θα δείτε και στο βίντεο, έκανε το τεστ και δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Γι' αυτό άλλωστε και το ζευγάρι σκοπεύει να μείνει σε απομόνωση για ένα διάστημα, με τον Σάκη Τανιμανίδη να επαναλαμβάνει το τεστ σε μια εβδομάδα.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορωνοϊό να βγαίνουν να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δύο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα.

Η ίδια ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και θα μείνει σε καραντίνα για περίπου μία εβδομάδα. Ωστόσο, παρότι ο Σάκης Τανιμανίδης στεκόταν δίπλα της, είπε πως αυτός δεν έχει προσβληθεί ακόμα, ενώ το ζευγάρι ανέφερε ότι θα μείνει σε ξεχωριστά δωμάτια.

Πολλοί ωστόσο σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν δίπλα στη σύζυγό του χωρίς μάσκα. Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στα αρνητικά σχόλια με live που έκανε στο Instagram το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Επειδή στο χθεσινό μου βίντεο υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια σχετικά με τον Σάκη που καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί όλες τις προηγούμενες μέρες. Μόλις μάθαμε το νέο, αμέσως φτιάξαμε το βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα, προσπαθούμε να μην τον κολλήσουμε. Εκείνη τη στιγμή που το μάθαμε, πήραμε τους δικούς μας, σκεφτήκαμε τι θα κάνουμε, κάναμε το βίντεο να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο. Και από εκεί και πέρα έχουμε λάβει όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα για να προστατευτούμε. Και προσπαθούμε. Μέσα στο ίδιο σπίτι είναι λίγο δύσκολο» εξήγησε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης θέλοντας να δείξει μάλιστα πόσο απλή είναι η εξέταση για τον κορονοϊό, ανέβασε στα instastories δυο σχετικά βίντεο.

«Η εξέταση διαρκεί λιγότερο από δύο λεπτά και γίνεται με μια μπατονέτα στη μύτη και το στόμα» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

 
 

Ο Άρης Καβατζίκης έκανε γνωστό πως επικοινώνησε με την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία του αποκάλυψε πώς προσβλήθηκε από τον κορονοϊό. Αν και πολλοί θεώρησαν πως αυτό έγινε σε κάποιο από τα ταξίδια της, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα, είπε: “Να σας πω τι έχει συμβεί με την Χριστίνα. Δεν έχει ταξιδέψει, απλά την περασμένη Παρασκευή ήρθε σε επαφή με φίλους της και ένας από αυτούς μέσα στην εβδομάδα έμαθε ότι προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Η Χριστίνα και ο Σάκης για να προφυλάξουν την υγεία τους πήγαν και έκαναν το τεστ. Η Χριστίνα βγήκε θετική, χωρίς να έχει συμπτώματα”.

 

Το πρωί της Πέμπτης και μέσα από την εκπομπή, Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψαν και πως κόλλησε η Χριστίνα τον ιό.

Η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Η Χριστίνα και ο Σάκης έκαναν μία μίνι απόδραση στον Παρνασσό και ένας από την παρέα είχε συμπτώματα ίωσης, όταν έκανε το τεστ και βγήκε θετικό τότε ενημέρωσε όλη την παρέα του. Και τα παιδιά έκαναν το τεστ και η Χριστίνα βγήκε το αποτέλεσμα θετικό και αρνητικό του Σάκη»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 14 χρόνια γάμου για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ
Σπαράζει η Ελένη Βιτάλη στο «αντίο» για τον αδελφό της: «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της