H Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκοψε τα μαλλιά της!

Και η αλλαγή στα μαλλιά της μας αρέσει πολύ. Μήπως να την τολμήσετε και εσείς;

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πανέμορφο μοντέλο που γνωρίσαμε ως κριτή στο Greece’s Next Top Model, έχει ένα look που θα περιγράφαμε μάλλον κλασσικό.

Σήμερα, αυτό ανατράπηκε, καθώς ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από το ταξίδι της στην Νέα Υόρκη, αλλά και video με το νέο της hair look.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κουρεύτηκε, και δίνοντας μια 70’s διάθεση στο look της, έχει τώρα μακριές αφέλειες, θυμίζοντας μας τις french chic φράντζες που τόσο αγαπάμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Ηλιάνα, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του hair stylist, Πάνου Παπανδριανού, που με έδρα το Brooklyn, δημιούργησε ένα πολύ φρέσκο και chic look στα όμορφα μαλλιά του μοντέλου.

Εκτός από την φράντζα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλλαξε και το μήκος των μαλλιών της, τα οποία αν και είναι εμφανώς πιο κοντά, συνεχίζουν να φαίνονται πλούσια και να ακτινοβολούν υγεία.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο από την διαδικασία αλλαγής μαλλιών της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όπως το ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
Το γνωστό μοντέλο και κριτής του Greece’s Next Top Model ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και δεν δίστασε να πει τι της λέει ο κόσμος όταν την συναντά στο δρόμο αλλά ανέφερε και τον διάλογο με τον ντελιβερά της. 
 
Η Ηλιάνα είπε: «Στον δρόμο με σταματάνε. Είναι πάρα πολύ ευγενικοί όλοι. Μου μιλάνε στον πληθυντικό. Μου φαίνεται πολύ περίεργο.»! 
 
Και πρόσθεσε: «Ο ντελιβεράς που έρχεται στο σπίτι χαίρεται πάρα πολύ που έχουμε γνωριστεί. Μου λέει για τη γυναίκα του. Μου λέει για τα προβλήματά του. Έχει σχέση εξ’ αποστάσεως. Τα αναλύουμε όλα κάθε φορά που έρχεται. Περνάμε πάρα πού ωραία. Όταν έχω ελεύθερο χρόνο κοιμάμαι ή κάνω γυμναστική!».
 
Δείτε το σχετικό απόσπασμα!
 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για την τριάδα της φωτιάς στο Greece’ s Next Top Model!

To μοντέλο ήταν καλεσμένο στην εκπομπή του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου και ενώ αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει για το τι συμβαίνει στο σπίτι των μοντέλων στη συνέχεια ανέφερε: «Κοιτάξτε μέχρι να δούμε το επεισόδιο δεν ξέραμε.»! 

Και τόνισε: «Εντάξει ο κάθε άνθρωπος έχει τον χαρακτήρα του όσο και να προσποιηθείς μπροστά σε εμάς και τις κάμερες, κάποια στιγμή θα χαλαρώσεις. Δεν μπορείς να προσποιείσαι για όλη σου τη ζωή. Φαντάζομαι ότι υπάρχουν κορίτσια με πιο έντονες προσωπικότητες, κορίτσια λίγο πιο ήρεμα, βρέθηκαν τρία κορίτσια με πολύ έντονη προσωπικότητα, ταιριάξανε και συμβαίνουν αυτά που βλέπουμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων