Ξέσπασε η Καινούργιου: «Διαβάζω παντού τέρατα ότι τα έχω φτιάξει με τον γιο μου»! Ποια παρουσιάστρια της έκανε το προξενιό;

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Το μυστικό που δεν γνωρίζαμε ήταν ο άνρθωπος που έφερε κοντά την παρουσιάστρια με τον Νάσο Αναστόπουλο.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το πρωί της Δευτέρας μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις της Σασας Σταμάτη, στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Κατερίνα πήρε το λόγο και ανέφερε πως η Σάσα ευθύνεται για την αρχή αυτής της σχέσης, αφού κατά ένα τρόπο έπαιξει το ρόλο της προξενήτρας.

«Τον σύντροφό μου, η Σάσα μου τον γνώρισε. Εκείνο το καλοκαίρι, τον γνώρισα πέρυσι, δεν είχε γίνει κάτι. Είχαμε πάει διακοπές που με έπεισε η Σασα «έλα πάμε με μια παρέα»  και της λέω «Δε βαριέσαι, πάμε», του Αγίου Πνεύματος ήταν. Πήγαμε και εκεί τον γνώρισα και αρχίσαμε να μιλάμε φιλικά. Και όταν αρχίσαμε και ερχόμασταν πιο κοντά, ήθελα να της το πω αλλά λέω «άστο καλύτερα». Είναι καλή προξενήτρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα

Η παρουσιάστρια με αφορμή τα όσα είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει σχέση με μία γυναίκα πολλά χρόνια νεότερή του, δεν δίστασε να αναφερθεί στα ρατσιστικά σχόλια που διαβάζει για εκείνη που είναι μεγαλύτερη από τον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια τόνισε μέσα από την εκπομπή της: «Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ρατσισμό με τις ηλικίες. Το βιώνω κι εγώ που ο σύντροφός μου είναι έξι χρόνια μικρότερος από εμένα. Διαβάζω παντού τέρατα... «Η Κατερίνα τα έχει φτιάξει με τον γιο της» , βλέπω στο instagram σχόλια «ο πιτσιρικάς δίπλα σου», μετά συνεχίζουν λέγοντας η Κατερίνα τα έχει με 15χρόνια μικρότερο. Ποιο είναι το πρόβλημα; Δηλαδή το να είναι ο άντρας έξι χρόνια μικρότερος από τη γυναίκα ή να είναι η γυναίκα μικρότερη από τον άντρα, ποιον αφορά; Άμα είσαι καλά και είστε δυο άνθρωποι ώριμοι και κατασταλαγμένοι δεν καταλαβαίνω γιατί μπλέκεστε οι άλλοι και σχολιάζετε;».

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές έχω μπλοκάρει ανθρώπους που λένε «Α, πολύ ωραία είσαι με τον γιο σου». Πόσο τον έκανα; Έξι χρόνια μικρότερος είναι, στο δημοτικό τον έκανα; Καταρχάς ο Νάσος δεν φαίνεται μικρότερός μου»! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα