Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2020 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Ποιo κορίτσι έδιωξαν οι κριτές του #GNTM;

  06/11/2018 09:13
Ποιo κορίτσι έδιωξαν οι κριτές του #GNTM;

Ποιo κορίτσι έδιωξαν οι κριτές του #GNTM;

  06/11/2018 09:13

H χθεσινή δοκιμασία ήθελε τις κοπέλες του Greece' s Next Top Model να περνούν ένα κοινωνικό μήνυμα για το περιβάλλον.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Έτσι, φορούσαν μόνο πλαστικά γύρω από το κορμί τους που έπρεπε να σκίσουν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης. Σύμφωνα με τις οδηγίες, μάλιστα των κριτών, έπρεπε τα κορίτσια να βγάλουν την ώρα της φωτογράφησης θυμό, φόβο, ανάγκη για απεγκλωβισμό.

Διαβάστε επίσης: Η Καγιά επιβεβαίωσε spoiler για το #GNTM!

Την ώρα, λοιπόν που βρέθηκε η Μέγκι μπροστά από τον φωτογραφικό φακό άρχισε να ουρλιάζει προκειμένου να βγάλει στην πόζα της αυτό που ζητούσαν οι κριτές.

Όταν τελείωσε, παραδέχτηκε πως με τα ουρλιαχτά της έβγαλε όλη την ένταση και τον θυμό που νιώθει όσο καιρό βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι αφήνοντας να εννοηθεί πως μιλάει για τις στιγμές που ένιωσε ότι αδικήθηκε…

Όπως κάθε φορά, τα κορίτσια κρίθηκαν για την φωτογραφία τους. 

 
Ιδιαίτερα σκληρός ήταν ο Δημήτρης Σκουλός με την Ειρήνη η οποία δεν είχε καθόλου καλή φωτογράφηση στη δοκιμασία της ημέρας.

Η δοκιμασία ήθελε τις κοπέλες να περνούν ένα κοινωνικό μήνυμα για το περιβάλλον και μάλιστα τα κορίτσια είχαν τυλιχτεί για τη φωτογράφηση με πλαστικό.

Διαβάστε επίσης: #GNTM Spoiler! Ποιό κορίτσι αποχώρησε για λόγους υγείας;

Όταν λοιπόν ήρθε η στιγμή της Ειρήνης, ο γνωστός φωτογράφος ήταν πολύ σκληρός μαζί της καθώς δεν του άρεσε καθόλου η φωτογράφισή της. «Αυτή η φωτογραφία είναι σκουπίδι γιατί το είδες για πλάκα… Γελούσες όλη την ώρα και ήταν σαν να απαξιώνεις το όλο κόνσεπτ» είπε ο Δημήτρης Σκουλός και πρόσθεσε: «Εκείνη τη στιγμή ήθελα να πάρω την κάμερα και να σε κυνηγάω».

Η Ειρήνη επέστρεψε στη θέση της φανερά απογοητευμένη και σιωπηλά έβαλε τα κλάματα, δείχνοντας πολύ στενοχωρημένη με ό,τι είχε συμβεί.

Οι χειρότερες φωτογραφίσεις ήταν αυτές της Ειρήνης, της Μαριάννας, της Ξανθούλας και της Χριστιάνας. Η τελική τριάδα ήταν χωρίς τη Χριστιάνα η οποία επέστρεψε στο σπίτι του Next Top Model. Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν να διώξουν εκτός παιχνιδιού τη Μαριάννα. 

Δείτε το βίντεο με την αποχώρηση της Μαριάννας. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας