Η αποκάλυψη για τη σχέση Μηλιώνη-Μπέλλα! Κλάμα η Αλεξανδράκη!

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για τη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Μηλιώνη

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Το μοντέλο μάλιστα ζήτησε την Κυριακή να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads, προκειμένου να είναι κοντά στον σύντροφό του. Άλλα δημοσιεύματα πάλι, υποστηρίζουν πως ο επιχειρηματίας εθεάθη πρόσφατα στη Γλυφάδα, χεράκι-χεράκι με την Ιωάννα Μπέλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπως αποκάλυψε το πρωί της τρίτης στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με κάποιους δημοσιογράφους και διέψευσε τα όσα λέγονται και γράφονται για τη σχέση του με την Ιωάννα Μπέλλα.

«Εγώ έμαθα πως ο Δημήτρης Μηλιώνης επικοινώνησε με κάποιους δημοσιογράφους που έγραφαν ότι έχει σχέση με τη Μπέλλα και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άρα τον νοιάζει να μην κυκλοφορεί αυτό. Τώρα ενημερώθηκα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Εκείνη τη στιγμή μάλιστα, η παρουσιάστρια έλαβε ένα μήνυμα από τον δημοσιογράφο, Χάρη Λεμπιδάκη, ο οποίος της είπε ότι μίλησε με την Ιωάννα Μπέλλα τη Δευτέρα και του είπε ότι δεν ισχύει τίποτα από όσα λέγονται και γράφονται.

«Μου στέλνει μήνυμα ο Χάρης Λεμπιδάκης και μου λέει, χθες ήμουν με την Ιωάννα Μπέλλα στα γυρίσματα του Στην Υγειά μας. Δεν ισχύει κάτι. Απλά βρέθηκε στη γιορτή του μαζί με πολύ κόσμο. Είναι πολύ στενοχωρημένη για αυτό που έχει ακουστεί. Άλλωστε αυτός είναι πολύ καψούρης με την Αλεξανδράκη», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε παραπάνω το χαρακτηριστικό απόσπασμα.

«Χθες η Δήμητρα έφυγε κάποια στιγμή από το ξενοδοχείο. Πήγε κανονικά στο γύρισμα. Έφυγε από το γύρισμα πριν αυτό ολοκληρωθεί. Και επέστρεψε και πάλι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Δεν ξέρουμε ακριβώς. Η ψυχολογία της δεν ήταν κατάλληλη για να συνεχίσει στα αγωνίσματα», είπε, μεταξύ άλλων, ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό.

Όπως αποκάλυψε στο Πρωινό την Τρίτη ο Άρης Καβατζίκης, η οικογένεια του μοντέλου τις τελευταίες ώρες προσπαθεί ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει με τον σύντροφό της, ο οποίος δεν απαντά στα τηλέφωνα.

«Από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη προσπαθούν απεγνωσμένα να μιλήσουν με τον σύντροφό της. Δεν τους απαντά στο τηλέφωνο. Δεν μπορούν να τον εντοπίσουν. Μάθαμε μάλιστα πως μέλος της οικογένειας της, δηλώνει πως μετά από τέσσερα χρόνια που είναι μαζί με τη Δήμητρα, τον παίρνει στο τηλέφωνο και δεν το σηκώνει», είπε χαρακτηριστικά ο Άρης Καβατζίκης.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, η Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα θέλησε να μιλήσει για τις φήμες που την θέλουν να είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Δημήτρη Μηλιώνη.

«Δεν ισχύει ότι βγαίνω με τον Δημήτρη Μηλιώνη, δηλαδή προς Θεού οι άνθρωποι είναι τόσα χρόνια μαζί, είμαστε φίλοι και με την Δήμητρα και με τον Δημήτρη. Έτυχε ο άνθρωπος να με καλέσει στη γιορτή του, πήγαμε με την παρέα μου όλα οκ. Δεν σημαίνει κάτι, από την στιγμή που δεν υπάρχουν και ντοκουμέντα δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Αν είναι σε όποιο πάρτι πάω ή αν βγαίνω σε κοινή παρέα με κάποιον άνθρωπο... Πάει να πει ότι είμαι και μαζί; Θεωρώ πως είναι λίγο τραγικό όλο αυτό. Δεν ισχύει ότι κυκλοφορούσαμε χέρι-χέρι στη Γλυφάδα. Καταρχάς εγώ δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα, έρχομαι για δυο μέρες και μετά φεύγω και δεύτερον δεν θα έβγαινα ποτέ χεράκι χεράκι με κάποιον άνθρωπο ειδικά τώρα την προκειμένη φάση. Πραγματικά με τον άνθρωπο είμαστε φίλοι».

Το γνωστό μοντέλο συνέχισε λέγοντας: «Αν υπήρχε κάτι θα το έλεγα, είναι κρίμα μη χαλάτε το ζευγάρι , δεν θα έμπαινα ποτέ τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι δηλαδή αν είναι δυνατόν. Αυτό το διάστημα δεν μπορώ να έχω κάποιον στη ζωή μου, δεν είμαι εδώ. Είμαι μόνη μου ολομόναχη παιδιά.[...] Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τα μικροκουτσομπολίστηκα πράγματα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
#MasterChefGR: H απίθανη Χριστίνα Χριστοφή πέρασε στον τελικό του Silver Award! Θα αντιμετωπίσει τον Κυψίδη
#SurvivorGR: Η Σταυρούλα ξανασυστήθηκε με την κορυφαία: «Γιατί, ποια είσαι εσύ;» - «Eίμαι η Κατερίνα Δαλάκα!»
On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες