Δευτέρα 15 Αυγ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Βήμα συναντίληψης μεταξύ ΔΗΚΟ και Χριστοδουλίδη μέσω περιγράμματος θέσεων

  21/06/2022 12:36
Βήμα συναντίληψης μεταξύ ΔΗΚΟ και Χριστοδουλίδη μέσω περιγράμματος θέσεων

Βήμα συναντίληψης μεταξύ ΔΗΚΟ και Χριστοδουλίδη μέσω περιγράμματος θέσεων

  21/06/2022 12:36

Νέα συνάντηση είχαν το πρωί ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και ο υποψήφιος για την Προεδρία Νίκος Χριστοδουλίδης, μια μέρα πριν την κρίσιμη συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ, στο οποίο θα συζητηθεί η πρόταση για υποστήριξη της υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη και θα προωθηθεί σχετική εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή.

Η συνάντηση είχε ως βασικό αντικείμενο τις θέσεις του ΔΗΚΟ, με τον κ. Παπαδόπουλο να δίνει στον κ. Χριστοδουλίδη συγκεκριμένο περίγραμμα, αναμένοντας απάντηση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συναντιούνται για την υπέρβαση Παπαδόπουλος και Χριστοδουλίδης

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, ανέφερε ότι «στη σημερινή συνάντηση με τον φίλο τον Νίκο τον Χριστοδουλίδη κάναμε ακόμα ένα βήμα προς την κατεύθυνση της συναντίληψης και της συνεννόησης. Της συναντίληψης για το ποια είναι η σημερινή κατάσταση της χώρας μας, ποια είναι τα προβλήματα που ταλανίζουν και προβληματίζουν την κοινωνία και τους πολίτες. Πώς μπορούμε καλύτερα να αφουγκραστούμε και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της κοινωνίας και το πιο σημαντικό, της συναντίληψης για το μέλλον, για το πού θέλουμε να πάρουμε τη χώρα μας, τα κρίσιμα χρόνια που έρχονται».

Είχα την ευκαιρία σήμερα να δώσω στο φίλο Νίκο, ένα ολοκληρωμένο περίγραμμα θέσεων με προτάσεις και εισηγήσεις του Δημοκρατικού Κόμματος για όλα τα σημαντικά θέματα που εμείς θεωρούμε ότι απασχολούν σήμερα την κοινωνία και είχαμε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα και η εποικοδομητική συζήτηση σήμερα για όλα αυτά τα σημαντικά ζητήματα, πρόσθεσε.»Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ανταπόκριση του κυρίου Χριστοδουλίδη σε αυτές τις εισηγήσεις και προτάσεις και ευελπιστώ ότι αύριο το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Κόμματος θα έχει ενώπιον του όλα τα σχετικά δεδομένα για να προχωρήσει σε συγκεκριμένη εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για να πάρουμε την ερχόμενη Κυριακή τις τελικές αποφάσεις του Δημοκρατικού Κόμματος για τις Προεδρικές Εκλογές.»

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως «όπως ορθά έχει επισημανθεί, συνεχίστηκε σήμερα ο διάλογος, ο διάλογος ειδικότερα σε σχέση με τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα και το όραμά μας για το μέλλον της πατρίδας μας, πώς αντιμετωπίζονται πιο αποτελεσματικά αυτές οι προκλήσεις, προκλήσεις που αφορούν θέματα καθημερινότητας, θέματα που απασχολούν τον πολίτη καθημερινά, όπως επίσης αντιλαμβάνεστε το κυπριακό πρόβλημα, θέματα οικονομίας και γενικότερα θέματα που βρίσκονται στο δημόσιο διάλογο».

«Όντως έχω λάβει το περίγραμμα θέσεων του Δημοκρατικού Κόμματος, οι ομάδες παραγωγής πολιτικής θα εξετάσουν σήμερα το περίγραμμα θέσεων και θα απαντήσουμε γραπτώς σε σχέση με τις θέσεις που προτείνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω για την συνάντηση, για τη συζήτηση και πολύ σύντομα θα τοποθετηθούμε και γραπτώς επί των περιγράμματος θέσεων», κατέληξε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας