Είδε κόμματα για Υπουργικό ο Χριστοδουλίδης-«Τεχνοκράτες με πολιτική προσέγγιση»

Τις ηγεσίες των κομμάτων που τον στήριξαν, ενημέρωσε κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, με μπαράζ συναντήσεων ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε σχέση με τις προθέσεις του, σε ό,τι αφορά την επιλογή των υπουργών της Κυβέρνησης του.   

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Νίκου Χριστοδουλίδη, ο νέος Πρόεδρος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο, τον πρόεδρο της ΔΗΠΑ Μάριο Καρογιάν, τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο, την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη Ελένη Θεοχάρους, καθώς και με τον πρόεδρο του Κινήματος Ενωμένων Κυπρίων Κυνηγών Νικόλα Προδρόμου.  

Κατά τις συναντήσεις, ο κ. Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων για το πώς προσεγγίζει το θέμα της σύνθεσης του Υπουργικού Συμβουλίου, μέσα στο πλαίσιο της συγκρότησης κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής και την προτίμησή του στη συμμετοχή τεχνοκρατών με πολιτική προσέγγιση, οι οποίοι υιοθετούν και θα εφαρμόσουν το πρόγραμμα διακυβέρνησής του.

Το πρόγραμμα του νέου Προέδρου θα είναι γεμάτο και αύριο αφού σε αυτό περιλαμβάνονται δύο πολύ σημαντικές συναντήσεις, με τις ηγεσίες των δύο μεγάλων κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ειδικότερα ο κ. Χριστοδουλίδης, ζήτησε και θα έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στις 11 το πρωί και στις 12 και 15 με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου.  Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτικό Γραφείο του νέου Προέδρου Χριστοδουλίδη.

Ο κ. Χριστοδουλίδης, θα έχει επίσης αύριο στις 9 και30 το πρωί συνάντηση με την ηγεσία ΣΕΚ.  Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΣΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

BINTEΟ: Κάνουν τη νύχτα μέρα οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης
Καρογιάν: Κορυφαίος σταθμός η ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ
Εξέπεμψε στα ίδια μήκη κύματος με τον Τατάρ ο Τούρκος ΥΠΑΜ-«Λύση με βάση ιστορικά και σημερινά δεδομένα»
Εκνευρισμός Χριστοδουλίδη για διαρροές από Εθνικό-«Κάποιοι δεν τηρούν αυτά που συμφωνούμε»
Επανέλαβε τη θέση του για αίτημα παύσης Ελεγκτή ο ΠτΔ-«Δεν διασυνδέομαι με καμία πλευρά, έτοιμος να καταθέσω αν κληθώ»
Έδωσε οδηγίες για ένσταση ο Ελεγκτής για την αίτηση της Εισαγγελίας-«Τον λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη»
Στα κατεχόμενα ο Τούρκος ΥΠΑΜ-Επιθεώρησε και έδωσε οδηγίες
Η Ελλάδα αποχαιρέτησε με συγκίνηση και υπερηφάνεια την Ολυμπιακή Φλόγα
Επιστολή Αμερικάνων Βουλευτών σε Μπλίνκεν-«Απόδειξη αποτελεσματικής διεθνούς συνεργασίας η Αμάλθεια»
Στο περίμενε ακόμη οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ για τη στελέχωση-Εξελίξεις την ερχόμενη εβδομάδα