Βγήκε μπροστά ο Πρόδρομος και προτείνει υποψήφιο για τον Β' γύρο

Υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη, ως η μόνη συνετή επιλογή, που μπορεί να συνεχίσει την πολιτική σταθερότητα του Νίκου Αναστασιάδη, τάχθηκε ο υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος αναμένεται να θέσει την εν λόγω πρότασή του στο τραπέζι της σύσκεψης που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο υπουργός Παιδείας, μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, που ανέδειξε πρώτο το Νίκο Χριστοδουλίδη και άφησε εκτός δεύτερου γύρου τον Αβέρωφ Νεοφύτου, βγήκε μπροστά και ξεκαθάρισε πως η υποστήριξη του Νίκου Χριστοδουλίδη είναι ουσιαστικά μονόδρομος.

Όπως ανέφερε ο κ. Προδρόμου στον REPORTER «έχουμε υποψήφιο, ο οποίος ήταν για εννέα χρόνια ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Νίκου Αναστασιάδη και δεν νοείται να υποστηρίξουμε το κόμμα που μας έφερε στην χρεοκοπία».

Ο κ. Προδρόμου πρόσθεσε πως δεν υπάρχει δίλημμα ότι εκείνος που είναι πιο κοντά στις πολιτικές του Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και στα όσα το κόμμα του πρεσβεύει, είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης. «Υπό τις περιστάσεις και ανάμεσα στους δύο υποψηφίους που έχουμε και αφού πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε μία πορεία σταθερότητας στη χώρα μας, πρέπει να στηρίξουμε το Νίκο Χριστοδουλίδη».

Ο υπουργός Παιδείας, πάντως, προτίθεται να θέσει την άποψή του αυτή και στο τραπέζι της σύσκεψης, το πρωί της Δευτέρας. «Οι εκλογές είναι σε μία εβδομάδα και πρέπει να τοποθετηθούμε έγκαιρα. Ανάμεσα στις δύο επιλογές που έχουμε στο δεύτερο γύρο, δεν βλέπω να υπάρχει δίλημμα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Σύντομα η βοήθεια στη Γάζα από την Κύπρο μέσω της προσωρινής προβλήτας
Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό στη Λευκωσία- Συμμετέχουν οκτώ Κράτη Μέλη της Ε.Ε
Ευγνωμοσύνη του ΟΗΕ προς την Κύπρο για το θαλάσσιο διάδρομο προς τη Γάζα
Η ανάγκη για διαφάνεια, οι επαναλαμβανόμενοι πρωταγωνιστές και ο πολιτικός αντίκτυπος
Έκθεση Σούπερμαν για καταπολέμηση της τρομοκρατίας στη Συνέλευση της Μεσογείου
CMC: Στα χέρια της ΕΤΥΦΑ ο χρόνος άφιξης του ‘Προμηθέας’ στην Κύπρο
Χριστοδουλίδης: Η στήριξη της υπαίθρου πρωταρχικός στόχος για την Κυβέρνηση
Αλλαγές στην νομοθεσία για τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών ενέκρινε η Βουλή
Μεγαλύτερος σε αριθμό εκλογέων ο Δ. Πάφου ακολουθεί ο Δήμος Ανατολικής Πάφου
Η Βουλή ενέκρινε αλλαγές για τους Επαρχιακούς Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης