Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη στον απόηχο του debate-«Είμαστε πανέτοιμοι να κυβερνήσουμε»

Έτοιμος να ηγηθεί μιας κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής, η οποία θα αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της χώρας, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης κατά τη διάρκεια του τρίτου διακαναλικού debate με τους ανθυποψηφίους του το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του επιτελείου του, ο κ. Χριστοδουλίδης παρέθεσε χωρίς αντιπαραθέσεις και με σεβασμό στους συνομιλητές του τις θέσεις και τις προτάσεις του στα ερωτήματα που του τέθηκαν και δήλωσε ότι σε συνέχεια του διαλόγου με την κοινωνία έχει καταρτίσει ένα σύγχρονο, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο πρόγραμμα διακυβέρνησης, με στόχο να δημιουργήσει ελπίδα και προοπτική για το σύνολο του κυπριακού λαού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι κομματικές χορηγίες για εκλογές, τα νέα κόμματα και τα προσωπικά αφηγήματα

«Είμαστε πανέτοιμοι, χρειαζόμαστε μια ισχυρή λαϊκή εντολή», τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος, προσθέτοντας πως «χτίσαμε ένα σύγχρονο, υλοποιήσιμο, κοστολογημένο πρόγραμμα διακυβέρνησης και μπορούμε να δημιουργήσουμε ελπίδα και προοπτική για το σύνολο του κυπριακού λαού, χωρίς αποκλεισμούς και μέσα από τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής».

Αναφορικά με την επίλυση του Κυπριακού, αναφέρεται πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης επανέλαβε ότι έχει ξεκάθαρο πλάνο για την επανέναρξη των συνομιλιών, με την Ευρωπαϊκή Ένωση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο πάντα στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών.

Κλείνοντας, ο ανεξάρτητος υποψήφιος επανέλαβε ότι τα προβλήματα και οι προκλήσεις δεν έχουν ούτε ιδεολογικό ούτε κομματικό χαρακτήρα και κάλεσε τον κυπριακό λαό να συμμετάσχει μαζικά στην εκλογική διαδικασία.

«Χρειαζόμαστε ισχυρή λαϊκή εντολή και καλούμε τον κυπριακό λαό να συμμετάσχει μαζικά στην εκλογική διαδικασία. Η αποχή δεν θα προσφέρει λύσεις στα προβλήματα και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο κυπριακός λαός», τόνισε σχετικά.

Δειτε Επισης

Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές