Έδιωξε κι ο Πρόεδρος τις σκιές με τον Αβέρωφ-Ήταν… οικογενειακά «προβληματάκια»

«Το θέμα είναι μια παράταξη που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στην πατρίδα να παραμένει ενωμένη και δυνατή», τόνισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφερόμενος στο πρωινό «ξεκαθάρισμα» των σκιών, κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο και υποψήφιο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους προσερχόμενος στην εκδήλωση της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, στη Λευκωσία, και κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του Προέδρου του ΔΗΣΥ σήμερα ότι ενωμένοι «συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε» και ερωτηθείς αν ισχύει το ίδιο και για αυτόν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απάντησε «βεβαιότατα. Όταν λέμε ενωμένοι δεν εννοούμε μόνο με τον κ. Νεοφύτου, αλλά ενωμένη η ηγεσία», διευκρίνισε.

«Οι πολιτικοί καιροσκόποι, εννοώ τους προβλέποντας τις καιρικές συνθήκες, νόμιζαν ότι ακολουθούν καταιγίδες κλπ. Δεν νομίζω να είναι η πρώτη φορά που μέσα σε μια οικογένεια μπορεί να επισυμβαίνουν και κάποια προβληματάκια. Το θέμα είναι η αγάπη προς την πατρίδα, η αγάπη προς μια παράταξη που συνεισέφερε και συνεισφέρει στην πατρίδα, να παραμένει ενωμένη, δυνατή και να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει αυτά που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει», υπογράμμισε ο Νίκος Αναστασιάδης.

Εγγύηση

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο Νίκος Αναστασιάδης επανήλθε με ανάρτηση στο Twitter, με την οποία έδειχνε ξεκάθαρα τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ ως συνεχιστή της διακυβέρνησής του. «Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε τη σταθερότητα, την προκοπή και την ανάπτυξη του τόπου μας. Μακριά από λαϊκισμούς που οδήγησαν την οικονομία μας στα σκουπίδια», ανέφερε. Τόνισε, ακολούθως, πως «την συνέχιση της πορείας στο δρόμο της ασφάλειας εγγυάται ο ΔΗΣΥ και ο υποψήφιος του Αβέρωφ Νεοφύτου».

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις, ο κ. Νεοφύτου τόνισε πως «με τον Νίκο Αναστασιάδη μας συνδέουν κοινοί αγώνες μερικών δεκαετιών και μια συνεργασία πάντα με στόχο να βοηθούμε τον τόπο μας. Με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έχουμε κι ακόμη ένα κοινό. Έχουμε ένα κοινό σπίτι, τον Δημοκρατικό Συναγερμό». «Και ενωμένοι συνεχίζουμε αυτό που ξεκινήσαμε: Μια μάχη που έχει να κάνει με το μέλλον του τόπου μας. Ενωμένοι, όλοι μαζί, ΔΗΣΥ και Κυβέρνηση, θα δώσουμε κι αυτή τη μάχη και πιστεύουμε πως ακόμη μια φορά θα κρατήσουμε την Κύπρο στη σωστή πορεία της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ανάπτυξης», ανέφερε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα ξεκαθάρισαν Αβέρωφ και Πρόεδρος-«Προχωράμε ενωμένοι, όπως ξεκινήσαμε»

 

 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ