Το... «Έμπα» Χριστοδουλίδη και το «έβγα» της ταμπέλλας με ανυψωτικό

Έντονο παρασκήνιο αλλά και αρκετά επεισόδια μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, προκάλεσε η απόφαση του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη, να κάνει στάση μπροστά από το οίκημα του Δημοκρατικού Συναγερμού στην Έμπα, όπου κόσμος στο δρόμο και τη βεράντα του οικήματος υποδέχτηκε το περασμένο Σάββατο τον υποψήφιο Πρόεδρο.   

Η εικόνα του Νίκου Χριστοδουλίδη να τυγχάνει θερμής υποδοχής έξω από το οίκημα του ΔΗΣΥ Έμπας, συνοδευόμενος μάλιστα από βουλευτή του ΔΗΚΟ, Χρύσανθο Σαββίδη και πρώην στελέχη του ΔΗΣΥ που διαχώρισαν τη θέση τους και υποστήριξαν τον κ. Χριστοδουλίδη, όπως ο Κωστάκης Κωνσταντίνου και ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προκάλεσαν την αντίδραση της Πινδάρου. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, έφτασε στο σημείο στα πλαίσια της περιοδείας του στην Πάφο με το λεωφορείο της προεκλογικής του καμπάνιας, με τον κόσμο να τον υποδέχεται με το σύνθημα, «είμαστε μαζί σου».

Η αντίδραση που ακολούθησε, ωστόσο, ήταν σε τοπικό επίπεδο με τον πρόεδρο της Τοπικής του ΔΗΣΥ στην Πάφο, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο να μεταβαίνει το Σαββατοκύριακο στο οίκημα μαζί με ανυψωτικό μηχάνημα για να αφαιρέσουν την ταμπέλα. 

Μάλιστα έντονη ήταν και η αντίδραση μέσω της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από την Τοπική Επιτροπή του ΔΗΣΥ στην Πάφο, στην οποία αφού επιβεβαιώνεται η στήριξη της υποψηφιότητας του προέδρου του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την, «χωρίς την δική της έγκριση εμφάνιση του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη - συνοδευόμενου από τον βουλευτή του ΔΗΚΟ Πάφου - στο οίκημα της».

«Τέτοιες ενέργειες», αναφέρει η Τοπική του ΔΗΣΥ στην Πάφο, «είναι πρωτοφανείς και δεν συνάδουν με το σύγχρονο πολιτικό ύφος και ήθος που κάποιοι επικαλούνται. Τα στελέχη, μέλη και φίλοι του Δημοκρατικού Συναγερμού Έμπας στέκονται απέναντι σε τέτοιες προκλητικές ενέργειες και θα διαφυλάξουν την ενότητα της παράταξης αλλά και θα εργαστούν για την εκλογική επιτυχία του υποψηφίου του Δημοκρατικού Συναγερμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ