Σάββατο 21 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Παραιτήθηκε ο Πάλμας με ορίζοντα τις προεδρικές-Και... στο βάθος Χριστοδουλίδης

  27/01/2022 13:30
Παραιτήθηκε ο Πάλμας με ορίζοντα τις προεδρικές-Και... στο βάθος Χριστοδουλίδης

Παραιτήθηκε ο Πάλμας με ορίζοντα τις προεδρικές-Και... στο βάθος Χριστοδουλίδης

  27/01/2022 13:30

Την παραίτησή του από το αξίωμα του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω υπέβαλε ο επί χρόνια συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας Βασίλης Πάλμας.

Ο κ. Πάλμας επικαλείται προσωπικούς λόγους για την παραίτησή του. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η παραίτησή του σχετίζεται με την από πλευράς του πρόθεση για ανοιχτή στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη στις επικείμενες προεδρικές εκλογές.

Στην επιστολή παραίτησής του, ο Βασίλης Πάλμας ευχαριστεί τον Νίκο Αναστασιάδη, τόσο για την άψογη, ειλικρινή και στενή συνεργασία τους, όσο και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, αναγνωρίζοντας ότι τον συμπεριέλαβε στους πιο στενούς του συνεργάτες.   

4125224342448372 image

«Με την υποβολή της παραίτησης μου, για καθαρά προσωπικούς λόγους, που τίθεται σε ισχύ από τις 2 Φεβρουαρίου 2022, από τη θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και δημόσια τις θερμές μου ευχαριστίες, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, τόσο για την άψογη, ειλικρινή και στενή συνεργασία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου, όσο και για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου κατά την άσκηση των καθηκόντων μου», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Βασίλης Πάλμας, επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε γράψει στην επιστολή παραίτησής του.

«Υπηρέτησα από την τιμητική θέση του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω, σε μια ομολογουμένως κρίσιμη για την πατρίδα μας περίοδο, αλλά συγχρόνως καθοριστική και με σημαντικές αποφάσεις που θα έπρεπε να ληφθούν – και έχουν ληφθεί, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους. Παρά τις αντιξοότητες και δυσκολίες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε ως Κυβέρνηση, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καταφέραμε να πετύχουμε αναμφίβολα πολλά», πρόσθεσε.

«Για αυτή την άριστη και αγαστή συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω θερμά τις/τους συναδέλφους Υπουργούς της Κυβέρνησης. Ευχαριστώ, επίσης, θερμά όλες και όλους, συνεργάτιδες και συνεργάτες, φίλες και φίλους μου, στην Προεδρία της Δημοκρατίας για τη στήριξη και την πολύτιμη συνεργασία τους. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες/ους τις/τους λειτουργούς των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για την ειλικρινή συνεργασία», κατέληξε.

Τη λύπη του για την παραίτηση του στενού του συνεργάτη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Σε ανάρτησή του, ο Νίκος Αναστασιάδης έκανε λόγο για δημιουργική και άψογη συνεργασία με τον Βασίλη Πάλμα και ευχήθηκε ότι καλύτερο στον αγαπημένο του φίλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας