Κόμματα βολιδοσκόπησαν τον Πανίκο Πέψη για υποψήφιο δήμαρχο Λακατάμιας

Κατά τη διάρκεια των διακοπών, φαίνεται να έγιναν σοβαρές βολιδοσκοπήσεις για τη δημαρχία Λακατάμιας, αν και εφόσον τελικά γίνουν εκλογές το Δεκέμβριο του 2021. Ως γνωστό το ΑΚΕΛ έχει έντονο ενδιαφέρον και θέλει να επαναδιεκδικήσει στην επαρχία Λευκωσίας τους Δήμους Γερίου, Λακατάμιας και μάλλον και το Τσέρι.    

Ο άνθρωπος που συγκεντρώνει ένα ευρύτερο μέτωπο της κεντροδεξιάς και όχι μόνο, φαίνεται να είναι ο γνωστός επιχειρηματίας στους διαχωρισμούς οικοπέδων Πανίκος Χρυσοστόμου (Πέψης). Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σε συνάντηση που έγινε πριν λίγες μέρες μεταξύ του κ. Πέψη, του Προέδρου και στελεχών συγκεκριμένου κόμματος του έδειξαν μετρήσεις που δείχνουν σαφέστατη αναγνωσιμότητα σε περίπτωση που αποδεχτεί να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Μάλιστα του τόνισαν ότι οι πολίτες πλέον, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες αναζητούν διεξόδους σε άτομα καταξιωμένα που δεν έχουν κομματικά και άλλα βαρίδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Πέψης ως πρώτη απάντηση τόνισε ότι δεν ασχολείται με την πολιτική, παρά μόνο με την επαγγελματική του δραστηριότητα – συμπληρώνοντας ότι η πολιτική και τα άτομα που έχουν εξουσία με τις αποφάσεις τους καθορίζουν τις ζωές μας και την εξέλιξη μας ως κοινωνία. Ο κ. Πέψης ευχαρίστησε για την πρόταση και τη σκέψη και ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί και να το συζητήσει, τόσο με την οικογένεια του αλλά και με τους στενούς συνεργάτες του, διότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο σίγουρα δεν ήταν μέσα στις σκέψεις και στις προτεραιότητες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με ντέρμπι αλλά και φαινομενικά εύκολες μάχες οι εκλογές στη Λάρνακα-Ποιους υποστηρίζουν τα κόμματα
Κυπριακό, μεταναστευτικό και οικονομία στο Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ-«Οι μέρες δεν προσφέρονται για ηχηρές διακηρύξεις»
Στέλνει μηνύματα η Πασχαλινή εγκύκλιος του Αρχιεπισκόπου-«Χρέος μας να περιφρουρήσουμε την Εθνική αξιοπρέπειά»
Επιμένουν για δυο Κράτη οι Τούρκοι-«Δεν υπάρχει πια θέμα για συνομοσπονδία ή ομοσπονδία»
Έστειλε μηνύματα ο Κόμπος για το Κυπριακό- «Λύση στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ»
Με τοπικιστικά κριτήρια οι εκλογές στην Αμμόχωστο-Η πολυκοσμία στο Παραλίμνι και η μάχη του κατεχόμενου δήμου
Καρογιάν: Πρωταρχική επιδίωξη της ΔΗΠΑ να τερματιστεί η κατοχή
ΒΙΝΤΕΟ: Αφαίρεσαν τα πανό του Καραμανίδη για τις εκλογές και του άφησαν φάκελο για να ψηφίσει άλλη-Προχωρεί σε καταγγελία
Κίρμπι: Σε μερικές μέρες ανοίγει το τεχνητό λιμάνι στη Γάζα για ανθρωπιστική βοήθεια από Κύπρο
«Βήμα για σοβαρή αντιμετώπιση βίας κατά γυναικών η νέα Οδηγία»-Όσα υποστηρίζουν Κύπριοι Ευρωβουλευτές