Κυριακή 17 Ιαν, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Επίθεση ΔΗΚΟ σε Κυβέρνηση με φόντο την παραίτηση Παράσχου

  14/01/2021 19:01
Επίθεση ΔΗΚΟ σε Κυβέρνηση με φόντο την παραίτηση Παράσχου

Επίθεση ΔΗΚΟ σε Κυβέρνηση με φόντο την παραίτηση Παράσχου

  14/01/2021 19:01
Πυρά από το ΔΗΚΟ δέχεται η Κυβέρνηση με φόντο την παραίτηση του Ανδρέα Παράσχου, από τη θέση του Διευθυντή της Εφημερίδας «Καθημερινή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καλεί τον Παράσχο να τεκμηριώσει ή να ανακαλέσει τα όσα έγραψε ο Αναστασιάδης

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δημοκρατικό Κόμμα, αναφέρει ότι «με αφορμή το άρθρο, την επιστολή και δημόσιες δηλώσεις του δημοσιογράφου Ανδρέα Παράσχου, δηλώνω τα ακόλουθα:
 
Οι επίμαχες αναφορές του κ. Παράσχου σχετίζονται και με το τεράστιο σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων για το οποίο, ως Δημοκρατικό Κόμμα, επιμένουμε εδώ και μήνες ότι πρέπει να διεξαχθεί πλήρης έρευνα από την αρμόδια και εντεταλμένη Ελεγκτική Υπηρεσία του κράτους και καλούμε την κυβέρνηση Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ να δώσει στην Υπηρεσία αυτή αντίγραφα όλων των φακέλων πολιτογραφήσεων».
 
Σημειώνει ότι «η επιμονή του Δημοκρατικού Κόμματος για έλεγχο, διαφάνεια και κάθαρση είναι μια καθολική απαίτηση της κοινωνίας, συμβατή με τις αρχές της δημοκρατίας, της χρηστής διοίκησης και της αξιοκρατίας».
 
Καταλήγοντας, ο κ. Παπαδόπουλος διαμηνύει πως «προσωπικώς, δεν είχα οποιαδήποτε γνώση των επίμαχων αναφορών του κ. Παράσχου, τις οποίες διάβασα στο άρθρο του, την περασμένη Κυριακή, στην εφημερίδα Καθημερινή».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας