Νέα επίθεση Κυβέρνησης σε ΔΗΚΟ-Τα κροκοδείλια δάκρυα, το γινάτι και ο εμπαιγμός

Δρυμή κατηγορώ εξαπολύει Κυβέρνηση κατά του ΔΗΚΟ, το οποίο προανήγγειλε πως θα καταψηφίσει τον κρατικό προϋπολογισμό, εάν η Κυβρνηση δεν δώσει στον Γενικό Ελεγκτή στοιχεία, ώστε να διεξάγει την έρευνά του για τις πολιτογραφήσεις. Σε γραπτή του ανακοίνωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος αναφέρει πως το ΔΗΚΟ εκτίθεται ανεπανόρθωτα και για ένα γινάτι τιμωρεί την Κυπριακή οικονομία, ενώ τονίζει πως το θέατρο του παραλόγου θα πρέπει κάποτε να σταματήσει. 

Όπως αναφέρει το ΔΗΚΟ, «πρωταθλητής στον λαϊκισμό, ανακάλυψε κακή διαχείριση της πανδημίας στην Κύπρο, όταν από το ξέσπασμα της μέχρι σήμερα, η Κύπρος καταγράφει τους καλύτερους δείκτες και τυγχάνει διεθνούς αναγνώρισης για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε η πανδημία. Την ίδια ώρα, η κυπριακή οικονομία ήταν, λόγω της συνετούς πολιτικής της Κυβέρνησης και της ανάπτυξης που επέφερε στον τόπο, σε θέση να στηρίξει εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους και επιχειρήσεις. Γεγονός που αναγνωρίζεται από τους Κύπριους πολίτες.»

Την ίδια ώρα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει πως το ΔΗΚΟ εκτίθεται ανεπανόρθωτα «για ένα γινάτι και επειδή θέλει να εμπλέξει στην προεκλογική του εκστρατεία ανεξάρτητο κρατικό αξιωματούχο, αποφάσισε να τιμωρήσει την κυπριακή οικονομία, τους εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και όλες αυτές τις επιχειρήσεις μικρές, μεσαίες ή μεγάλες, για τις οποίες τώρα χύνει κροκοδείλια δάκρυα, καταψηφίζοντας τον κρατικό προϋπολογισμό.»

Τέλος αναφέρει πως «είναι, τουλάχιστον, εμπαιγμός των πολιτών και βάναυση κακοποίηση της κοινής λογικής να εισηγείται το ΔΗΚΟ οικονομικά μέτρα στήριξης λόγω της πανδημίας, την ώρα που αποφάσισε να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό. Το θέατρο του παραλόγου κάποτε θα πρέπει να τερματιστεί.»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τα επεισόδια στον Ύψωνα, οι «κακοί» πληροφοριοδότες και η ημέρα της σούβλας...
Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες στο Κάιρο-Αργοσβήνουν οι ελπίδες για εκεχειρία στη Γάζα
ΒΙΝΤΕΟ: Έφοδος της Ισραηλινής Αστυνομίας στα γραφεία του Al Jazeera
Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε οικία στη Λάρνακα-Καρέ καρέ η επίθεση με κροτίδες και πέτρες
ΒΙΝΤΕΟ: Εμπόλεμη ζώνη ο Ύψωνας-Η στιγμή που περιπολικό παραδίδεται στις φλόγες
ΒΙΝΤΕΟ: Στους 66 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βραζιλία-Εκατοντάδες αγνοούμενοι
Κλιμακώνουν οι Ισραηλινοί στη Γάζα-Προανήγγειλε χτύπημα στη Ράφα σύντομα ο υπουργός Άμυνας
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα με χαλαζόπτωση-Έκλεισε δρόμος στα ορεινά
Το Ισραήλ έκλεισε τη ζώνη διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα μετά την επίθεση από ρουκέτες
Αμετακίνητοι στις θέσεις τους Νετανιάχου και Χανίγια-Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για πιθανή εκεχειρία