Εξήγγειλε υποψηφιότητα για Αρχιεπισκοπικές μέσω υποψηφίου των Προεδρικών ο Μόρφου

Παρά το γεγονός πως τα κόμματα εμφανίζονται προσεκτικά στον τρόπο που εκφράζονται δημοσίως για τις Αρχιεπισκοπικές εκλογές, προτιμώντας η όποια ανάμειξή τους να έχει παρασκηνιακό χαρακτήρα, αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει και με όλους τους υποψηφίους των Προεδρικών Εκλογών. Ένας εξ’ αυτών, μάλιστα, έσπευσε να ανακοινώσει μέσω ραδιοφώνου την υποψηφιότητα του Μόρφου Νεόφυτου, πριν το πράξει ο ίδιος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πολίτη, ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς γνωστοποίησε πως «είμαι ο υπεύθυνος του επιτελείου του Μητροπολίτη Μόρφου, εκτός των άλλων». «Είναι είδηση και τώρα το ανακοινώνω», πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι «οι άλλοι τα είχαν ετοιμασμένα και βγήκαν αμέσως. Η ομάδα του Μητροπολίτη Μόρφου δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις εκλογές όσο ζούσε ο Αρχιεπίσκοπος. Ούτε είχε συγκροτηθεί, ούτε είχε ασχοληθεί κανένας και ο Μητροπολίτης Μόρφου ποτέ δεν επέτρεπε σε κανένα ούτε να πει τη λέξη εκλογές όσο ζούσε ο Αρχιεπίσκοπος».

Ακολούθως ο κ. Πρωτοπαπάς ανέφερε πως εντός της ημέρας, θα αποσταλεί email από τον Μητροπολίτη Μόρφου προς τον υπεύθυνο των Αρχιεπισκοπικών εκλογών, που θα ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος, με βάση την απόφαση που λήφθηκε να υπάρχει ψηφοδέλτιο.

Ερωτηθείς εάν το θεωρεί δεοντολογικά ορθό να είναι και υποψήφιος για την Προεδρία και επικεφαλής επιτελείου Μητροπολίτη, ο κ. Πρωτοπαπάς διερωτήθηκε τι πρόβλημα υπάρχει και είπε ότι έτσι κι αλλιώς ο ίδιος στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται με πολύ χαμηλό ποσοστό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

«Αναγκαίο συστατικό για την Κυβέρνησή μου ο ΔΗΣΥ»-Πώς σχολίασε τις εξελίξεις ο Χριστοδουλίδης
Σε όλους ανήκει αυτή η μεγάλη νίκη!
Τόσα θα πάρουν φεύγοντας Πρόεδρος και υπουργοί-Η σύνταξη και τα φιλοδωρήματα
Η προσωπική επαφή και το κοινωνικό ρεύμα κέρδισαν τους κομματικούς μηχανισμούς
Τα κόμματα πιέζουν, ο Χριστοδουλίδης αντιστέκεται-Στο κόκκινο οι διεργασίες
Προσκάλεσε το Χριστοδουλίδη να επισκεφτεί την Πολωνία ο ομόλογός του
Συγκινημένος στην Πάφο ο Χριστοδουλίδης-«Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»
Έστειλε επιστολή στο Χριστοδουλίδη ο Μπορέλ-Εξέφρασε ετοιμότητα για επανέναρξη συνομιλιών
Πριν από την 1η Μαρτίου η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Ερσίν Τατάρ
Ικανοποιημένος ο Μητσοτάκης για την ένταξη Χριστοδουλίδη στο ΕΛΚ