Ομολόγησε το φόνο της 55χρονης Liliana ο 64χρονος-Οδηγείται στο Δικαστήριο

Ομολόγησε την εμπλοκή του στο φόνο της 55χρονης Liliana ο 64χρονος που συνελήφθη αργά το απόγευμα της Τετάρτης και νωρίς το πρωί, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου για τη διαδικασία της προσωποκράτησης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε 64χρονο για τον φόνο στη Λευκωσία-Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Όπως ανέφερε στον REPORTER ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ο 64χρονος κατά την ανάκριση ομολόγησε την εμπλοκή του στο φόνο, ενώ πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι αναμένεται να ακουστούν και ενώπιον του Δικαστηρίου και να αξιολογηθούν. Ο άνδρας θα παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης το πρωί. 

Η Αστυνομία, η οποία συνεχίζει τις έρευνες, έφτασε στα ίχνη του 64χρονου, έπειτα από μαρτυρία, η οποία συνέδεσε τον 64χρονο με τη σκηνή του εγκλήματος, λίγες μόλις ώρες πριν τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας από πωλητή, ο οποίος μετέβη στην οικία για εργασία. Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Αστυνομία εξασφάλισε εναντίον του Δικαστικό ένταλμα σύλληψης και του πέρασε χειροπέδες, λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα. Εναντίον του εξετάζεται υπόθεση φόνου εκ προ μελέτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με πολλαπλά τραύματα το θύμα της δολοφονίας-Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό της

Υπενθυμίζεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης γυναίκας έδωσε απαντήσεις, τόσο για την αιτία θανάτου, όσο και για την ταυτότητά της, αφού προηγουμένως δεν ήταν δυνατό να αναγνωριστεί. Επρόκειτο για την 55χρονη Liliana Niteanu, από τη Ρουμανία, η οποία ήταν άστεγη και διέμενε στην εγκαταλελειμμένη οικία, όπου και εντοπίστηκε νεκρή.

Από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος της 55χρονης επήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνεπεία τραυμάτων με νύσσον και τέμνον όργανο, ενώ η γυναίκα έφερε και πολλαπλά κατάγματα κρανίου, αλλά και πολλαπλές κακώσεις.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται και από τη σκηνή έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια, τα οποία έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κοντά στην ταυτοποίηση του πτώματος οι Αρχές-Εν αναμονή απαντήσεων από νεκροτομή

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών