Χειροπέδες σε 64χρονο για τον φόνο στη Λευκωσία-Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Εξελίξεις σηματοδοτούνται γύρω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας από τη Ρουμανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λευκωσία, με την Αστυνομία να προχωρεί στη σύλληψη 64χρονου, ο οποίος στην παρούσα φάση θεωρείται ο υπό αριθμόν ένα ύποπτος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαρτυρία συνέδεσε τον 64χρονο με την σκηνή του εγκλήματος, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας από πωλητή που μετέβη στην οικία για εργασία, κάτι που σχετίζεται με τα ευρήματα της αυτοψίας που έδειξε πως ο θάνατος του θύματος επήλθε τις τελευταίες 24 ώρες. 

Αφού αξιολογήθηκαν οι μαρτυρίες, τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 64χρονου, ο οποίος αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στο Τμήμα για ανάκριση, ενώ το πρωί της Πέμπτης οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.  

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση της σορού της γυναίκας, η οποία ανήκει στην Liliana Niteanu, 55 ετών, από τη Ρουμανία, η οποία ήταν άστεγη και διέμενε στην εγκαταλελειμμένη οικία. 

Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ώστε να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι εισήλθαν στην οικία της τελευταίες 24 ώρες, ενώ φως ενδεχομένως να δώσουν και οι επιστημονικές εξετάσεις επί των τεκμηρίων που περισυλλέγησαν από την σκηνή του εγκλήματος, η οποία θεωρείται δεδομένη πως είναι το υποστατικό, αφού από τις έρευνες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ο φόνος να έγινε σε άλλο σημείο και το θύμα να μεταφέρθηκε στην οικία.   

Στο μεταξύ το πρωί διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 55χρονης από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, έπειτα από την οποία διαπιστώθηκε πως θάνατός της άτυχης γυναίκας επήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνεπεία τραυμάτων με νύσσον και τέμνων όργανο. Επίσης, το θύμα έφερε  πολλαπλά κατάγματα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις. 

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εναντίον του 64χρονου, που προέρχεται από το περιβάλλον του θύματος, διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τραγικό το τέλος της 85χρονης στην Καρδίτσα-Την κατασπάραξε ζώο
Σοκ στην Καρδίτσα-Εντοπίστηκε ακέφαλο πτώμα 85χρονης σε οικία
Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στην Αραδίππου
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Παρανάλωμα του πυρός δύο οχήματα ζεύγους-Καταστράφηκαν ολοσχερώς
Τους ανέκοψαν για έλεγχο και τους τσάκωσαν με πέντε κιλά κάνναβη-Χειροπέδες σε δύο (pics)
Ακούει εισηγήσεις και καθορίζει τα επόμενα βήματα για την κοινωνική ένταξη μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Το μπαλάκι στο Εφετείο για αναστολή ποινής στον 82χρονο παππού-Τα νέα δεδομένα και τα σενάρια
Ορόσημο η 10η Μαΐου για ένα ασήκωτο Γολγοθά 19 χρόνων... Ο επίλογος της αρχής του τέλους
Διφορούμενες οι αντιδράσεις για τα μέτρα-Φόβοι για νέα φυγή στα κατεχόμενα για καύσιμα