Τρίτη 6 Δεκ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Χειροπέδες σε 64χρονο για τον φόνο στη Λευκωσία-Ταυτοποιήθηκε το θύμα

  31/08/2022 18:32
Χειροπέδες σε 64χρονο για τον φόνο στη Λευκωσία-Ταυτοποιήθηκε το θύμα

Χειροπέδες σε 64χρονο για τον φόνο στη Λευκωσία-Ταυτοποιήθηκε το θύμα

  31/08/2022 18:32

Εξελίξεις σηματοδοτούνται γύρω από την άγρια δολοφονία της γυναίκας από τη Ρουμανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Τρίτης σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λευκωσία, με την Αστυνομία να προχωρεί στη σύλληψη 64χρονου, ο οποίος στην παρούσα φάση θεωρείται ο υπό αριθμόν ένα ύποπτος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαρτυρία συνέδεσε τον 64χρονο με την σκηνή του εγκλήματος, λίγες ώρες πριν τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας από πωλητή που μετέβη στην οικία για εργασία, κάτι που σχετίζεται με τα ευρήματα της αυτοψίας που έδειξε πως ο θάνατος του θύματος επήλθε τις τελευταίες 24 ώρες. 

Αφού αξιολογήθηκαν οι μαρτυρίες, τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του 64χρονου, ο οποίος αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στο Τμήμα για ανάκριση, ενώ το πρωί της Πέμπτης οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.  

4312040673568486 image

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση της σορού της γυναίκας, η οποία ανήκει στην Liliana Niteanu, 55 ετών, από τη Ρουμανία, η οποία ήταν άστεγη και διέμενε στην εγκαταλελειμμένη οικία. 

Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκαν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, ώστε να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι εισήλθαν στην οικία της τελευταίες 24 ώρες, ενώ φως ενδεχομένως να δώσουν και οι επιστημονικές εξετάσεις επί των τεκμηρίων που περισυλλέγησαν από την σκηνή του εγκλήματος, η οποία θεωρείται δεδομένη πως είναι το υποστατικό, αφού από τις έρευνες αποκλείστηκε το ενδεχόμενο ο φόνος να έγινε σε άλλο σημείο και το θύμα να μεταφέρθηκε στην οικία.   

4312040862638062 image

Στο μεταξύ το πρωί διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της 55χρονης από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, έπειτα από την οποία διαπιστώθηκε πως θάνατός της άτυχης γυναίκας επήλθε από αιμορραγικό σοκ, συνεπεία τραυμάτων με νύσσον και τέμνων όργανο. Επίσης, το θύμα έφερε  πολλαπλά κατάγματα κρανίου και πολλαπλές κακώσεις. 

4312041132202606 image

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ εναντίον του 64χρονου, που προέρχεται από το περιβάλλον του θύματος, διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας