Πιθανόν άστεγη το θύμα του φονικού στην Κέννεντυ-Ψάχνουν ίχνη σε CCTV

Στοιχεία και μαρτυρίες που θα τους οδηγήσουν στον ή στους δράστες του εγκλήματος με θύμα μεσήλικη γυναίκα, που διαπράχθηκε μεταξύ Δευτέρας και Τρίτης σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λευκωσία, αναζητά η Αστυνομία, η οποία την ίδια ώρα επιχειρεί να ταυτοποιήσει το θύμα, που βρίσκεται σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φόνος με χρονικό ορίζοντα τις 24 ώρες-Μη αναγνωρίσιμη η σορός της γυναίκας

Τα πολλαπλά χτυπήματα που φέρει το θύμα στο πρόσωπο, καθιστούν αδύνατη την ταυτοποίηση εξ όψεως και ως εκ τούτου αναμένεται να διενεργηθεί εξέταση DNA, ώστε να ταυτοποιηθεί.

Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι χρειάζεται χρόνος για τα αποτελέσματα μιας τέτοιας εξέτασης, οι Αρχές θα επιχειρήσουν να εντοπίσουν μέσω κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης τη στιγμή που η γυναίκα εισερχόταν στην οικία, για να μπορέσουν, αν υπάρχει η δυνατότητα, να εξακριβώσουν την ταυτότητά της.

Η Αστυνομία ελπίζει επίσης, μέσα από τα κλειστά κυκλώματα να καταγράφονται οι κινήσεις του ή των προσώπων που μπήκαν στην εγκαταλελειμμένη οικία, το τελευταίο 24ωρο, για να τους ταυτοποιήσει και να τους καλέσει σε ανάκριση. 

Την ίδια ώρα, το βράδυ της Τρίτης, κλήθηκε για ανάκριση ένα πρόσωπο, χωρίς όμως να προκύψει οτιδήποτε.

Τα δεδομένα ενώπιον των Αρχών

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές, το θύμα δολοφονήθηκε μεταξύ απογεύματος της Δευτέρας και απογεύματος της Τρίτης, πριν τις 16:30, όταν εντοπίστηκε από πωλητή της εγκαταλελειμμένης οικίας, ο οποίος είχε μεταβεί στον χώρο για εργασίες, ενώ το φονικό όπλο είναι αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο δεν εντοπίστηκε.

Δεδομένο είναι επίσης ότι το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα, μόνο στο κεφάλι, αλλά και ότι πρόκειται για γυναίκα ηλικίας περίπου 55 ετών, πιθανόν αλλοδαπή.

Θεωρούν επίσης δεδομένο, ότι το έγκλημα διαπράχθηκε εντός της οικίας και απέκλεισαν το ενδεχόμενο η σορός να μεταφέρθηκε εκεί, αφού βρέθηκε λίμνη αίματος στο δωμάτιο που εντοπίστηκε το πτώμα, το οποίο ήταν καλυμμένο με διάφορα υλικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια πίσω από τη νεκρή-Την εντόπισε πωλητής της οικίας

Δεν ξέρουν, δεν άκουσαν οι περίοικοι

Πάντως, αρκετοί περίοικοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης έξω από την οικία, δήλωναν ότι δεν άκουσαν οτιδήποτε, ούτε ξέρουν κάτι για την υπόθεση, αφού δεν είχαν ακούσει φασαρία και ούτε είδαν κάποιων να μπαινοβγαίνει στην οικία.

Αυτό που γνώριζαν, είναι ότι το τελευταίο διάστημα στο σπίτι μπαινόβγαιναν διάφορα πρόσωπα, αφού το σπίτι ήταν εγκαταλελειμμένο και υπήρχε εύκολη πρόσβαση στο χώρο, για πρόσωπα που αναζητούσαν προσωρινή στέγη.

Ως εκ τούτου, οι Αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αξιολογούν το ενδεχόμενο το θύμα να ήταν άστεγη, ωστόσο αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα από τη διερεύνηση που θα γίνει από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Οι περίοικοι κατήγγειλαν εξάλλου ότι κατά καιρούς ακούγονταν φασαρίες από την οικία και σε μια τουλάχιστον περίπτωση είδαν πρόσωπα να τσακώνονται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρή γυναίκα σε οικία στη Λευκωσία-Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Περιμένουν απαντήσεις από τη νεκροτομή

Καθοριστικής σημασίας χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία και η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού θα διαφανεί ο αριθμός των τραυμάτων και ενδεχομένως ο τύπος του αιχμηρού αντικειμένου που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Επίσης, μέσα από τη νεκροτομή αναμένεται να εξακριβωθούν και τα ακριβή αίτια θανάτου του θύματος, ενώ δεν αποκλείεται να ληφθούν δείγματα και για εξιδεικευμένες εξετάσεις. 

 

Δειτε Επισης

Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών