Φόνος με χρονικό ορίζοντα τις 24 ώρες-Μη αναγνωρίσιμη η σορός της γυναίκας

Νεκρή τις τελευταίες είκοσι τέσσερις ώρες, φαίνεται να είναι η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή, σε λίμνη αίματος, το απόγευμα της Τρίτης, σε οικία παρόδου της οδού Κέννεντυ στη Λευκωσία, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια πίσω από τη νεκρή-Την εντόπισε πωλητής της οικίας

Πλέον η Αστυνομία, διερευνά υπόθεση φόνου με θύμα γυναίκα περίπου 55 ετών, η σορός της οποίας βρίσκεται σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση, ωστόσο υπάρχουν στοιχεία για την ταυτότητά της, που θα επιβεβαιωθούν με τη μέθοδο DNA.

Η γυναίκα, εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα, από πρόσωπο που προσπαθούσε να πωλήσει την οικία και το οποίο ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, μέλη της οποίας κλήθηκαν στο σκηνή και περισύλλεξαν διάφορα τεκμήρια που θα βοηθήσουν στις έρευνες.

Τα μέλη της Αστυνομίας αξιολογούν και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται στην περιοχή, ενώ παράλληλα άρχισαν την λήψη καταθέσεων.

Από τα προκαταρκτικά ευρήματα, της αυτοψίας που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, διαφάνηκε πως η αγνώστων στοιχείων γυναίκα φέρει τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Σε δηλώσεις του από τη σκηνή ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Ανδρέας Λαμπριανού είπε πως εκ πρώτης όψεως, φαίνεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτη που κλήθηκε στο υποστατικό για συγκεκριμένες εργασίες. Στο σημείο, κλήθηκε η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής, ο οποίος εκ πρώτης όψεως από τις εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια».

Ο κος Λαμπριανού είπε πως, «η ταυτότητα του προσώπου, που είναι γυναίκα ηλικίας γύρω στα 55, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα. Είμαστε στα προκαταρτικά στάδια της διερεύνησης  και γίνονται προσπάθειες να εξακριβωθούν τα στοιχεία της και προσώπων που πιθανόν να είχαν σχέσεις μαζί της. Η γυναίκα φέρει τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο και το έγκλημά φαίνεται να έγινε στο συγκεκριμένο δωμάτιο τις τελευταίες 24 ώρες».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η γυναίκα να διέμενε στην οικία το τελευταίο διάστημα, ο κος Λαμπριανού είπε πως είναι κάτι που εξετάζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Νεκρή γυναίκα σε οικία στη Λευκωσία-Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Δειτε Επισης

Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
ΒΙΝΤΕΟ: Ιερέας σκόρπισε τον τρόμο στη Λεμεσό-Έτρεχε στην πλατεία χωριού και προκάλεσε τροχαίο
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά
Σε δύο μέτωπα οι έρευνες για την βουτιά θανάτου του 24χρονου στη Λεμεσό-Παραλήφθηκαν οι φάκελοι
Χάθηκαν τα ίχνη 14χρονης από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία
Έρευνες σε ανοιχτό χώρο στα Περβόλια για την ενέδρα στο «Δημητρούι»-Παραλήφθηκε τεκμήριο για εξετάσεις