Λήψη καταθέσεων για την τραγωδία με την τρίχρονη-Ήταν καθήκον δύο ναυαγοσώστες

Κάθε στοιχείο που μπορεί να τους βοηθήσει, ώστε να στήσουν το παζλ της υπόθεσης θανάτου της τρίχρονης Χριστίνας Πρωτοπαπά, που έσβησε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, ψάχνουν οι Αρχές, οι οποίες συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις, την ίδια ώρα που αναμένουν τα αποτελέσματα από τη νεκροτομή επί της σορού, που θα διενεργηθεί το πρωί, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θλίψη για το χαμό της μικρής Χριστίνας που έσβησε σε πισίνα-Την Τετάρτη η κηδεία

Οι Αρχές, έλαβαν μέχρι στιγμής μεγάλο αριθμό καταθέσεων, όπως ανέφερε στον REPORTER αρμόδια πηγή, από πρόσωπα που βρίσκονταν στο μέρος την ώρα που σημειώθηκε το τραγικό συμβάν, ωστόσο θα συνεχίσουν με την λήψη επιπρόσθετων καταθέσεων, για να εξακριβωθεί πως το τρίχρονο κοριτσάκι κατέληξε, στην πισίνα ενηλίκων του ξενοδοχείου.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής, όταν το κοριτσάκι ανέφερε στους γονείς του ότι θα μετέβαινε στην πισίνα ανηλίκων. Αφού της έδωσαν έγκριση, η μικρή Χριστίνα μετέβη στο χώρο, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκε, από άλλο λουόμενο και ναυαγοσώστη, χωρίς τις αισθήσεις της, στην πισίνα ενηλίκων του ξενοδοχείου και όχι σε αυτήν που είχε αναφέρει στους γονείς της, ότι θα πήγαινε. 

Μόλις διαπιστώθηκε ότι το κοριτσάκι επέπλεε στην πισίνα, μεταφέρθηκε εκτός νερού, όπου επιχειρήθηκε ανάνηψή του, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατός της.

Στο χώρο της πισίνας, σύμφωνα με την ίδια πηγή, υπήρχαν την ώρα του περιστατικού δύο ναυαγοσώστες, ωστόσο, άγνωστο πως, δεν έγινε αντιληπτό ότι το τρίχρονο κοριτσάκι πνιγόταν ή ότι βρισκόταν μόνο του στην πισίνα, χωρίς επίβλεψη. Μάλιστα η ίδια πηγή ανέφερε ότι για τους λόγους που δεν έγινε αντιληπτό το κοριτσάκι, αναμένεται να παραθέσουν στις Αρχές τη δική τους θέση, οι δύο ναυαγοσώστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έρευνες για τον πνιγμό του τρίχρονου κοριτσιού-Εν αναμονή της νεκροτομής

Οι Αρχές, αναμένεται να μελετήσουν εξάλλου και το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης τους ξενοδοχείου, για να διαπιστώσουν εάν έχει καταγραφεί το τρίχρονο, αλλά και πως κατέληξε τελικά στην πισίνα των ενηλίκων. 

Tην ίδια ώρα, η Αστυνομία θα αναμένει τα αποτελέσματα από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της τρίχρονης, η οποία θα διενεργηθεί το πρωί, από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής ομάδας, Αγγελική Παπέττα.

Σημειώνεται ότι όπως ανακοίνωσε η οικογένεια, η κηδεία της τρίχρονης, θα τελεστεί την Τετάρτη, από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά, στις 17:30 το απόγευμα.

Η οικογένεια καλεί όλους, όσοι τιμούν την μνήμη της να παραστούν στην κηδεία, ενώ δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι είχε μεταβεί με την οικογένειά της για ολιγοήμερες διακοπές, από τη Λευκωσία στην Πάφο, την ίδια ημέρα που σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανείπωτη τραγωδία... Νεκρό σε πισίνα 3,5 ετών κοριτσάκι στην Πάφο

Δειτε Επισης

Η βαθμολογία των έξι Ευρωβουλευτών για το έργο τους-Η κοινοβουλευτική και δημόσια επιρροή τους
Τα πολλά ψηφοδέλτια, οι εκατοντάδες υποψήφιοι και το ενδεχόμενο σύγχυσης των ψηφοφόρων
Παραλύουν ΚΙΕ, Ολοήμερα και Μουσικά Σχολεία την Πέμπτη-Έξω από το ΥΠΑΝ οι εκπαιδευτικοί
Δεν λαμβάνουν γονική άδεια οι αυτοτελώς εργαζόμενοι-Δύο νομοσχέδια ενώπιον της Βουλής
Πανηγυρική εμφάνιση Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία-Το μήνυμα για την επέτειο της προσάρτησης της Κριμαίας
Εμπρηστικός ο Ερντογάν-«Η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας αν δεν σταματούσαμε το 1974»
Στα 60 τα περιστατικά για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας-Ανάκληση προσωπικού από Πυροσβεστική
Δεκατέσσερα συνεργεία επί πόδος, στις 56 οι κλήσεις για βοήθεια λόγω κακοκαιρίας
Στο νοσοκομείο γυναίκα που εγκλωβίστηκε στο όχημά της μετά από τροχαίο
ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισαν υποστατικά και δρόμοι στη Λευκωσία-Επί ποδός η Πυροσβεστική