Έρευνες για τον πνιγμό του τρίχρονου κοριτσιού-Εν αναμονή της νεκροτομής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, ώστε να διευκρινιστούν τα αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με τον πνιγμό του 3χρονου κοριτσιού, σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων, ενώ φως στα αίτια θανάτου του παιδιού, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργηθεί επί της σορού του, την Τρίτη, από την επικεφαλής της ιατροδικαστικής ομάδας, Αγγελική Παπέττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανείπωτη τραγωδία... Νεκρό σε πισίνα 3,5 ετών κοριτσάκι στην Πάφο

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, οι εξετάσεις συνεχίζονται στον χώρο του ξενοδοχείου, ενώ μάρτυρες έχουν κληθεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, για την λήψη των καταθέσεων και για την διαλεύκανση του τραγικού συμβάντος. Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου η οικογένεια της μικρής είναι από την Λευκωσία και είχε πάει μόλις την Κυριακή στην Πάφο, για ολιγοήμερες διακοπές. 

Ανάμεσα στα όσα διερευνά η Αστυνομία, για το συγκεκριμένο συμβάν είναι κατά πόσο υπήρχε ναυαγοσώστης στο χώρο και αν υπήρχε, πώς είναι δυνατό να μην είχε προσέξει το παιδάκι νωρίτερα. Πάντως, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να οδηγηθεί στη Νομική Υπηρεσία, ώστε να μελετηθεί από το Γενικό Εισαγγελέα και να δοθούν οδηγίες στην Αστυνομία, για τα επόμενά της βήματα. 

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 17:15 το απόγευμα της Κυριακής και όπως διαπιστώθηκε από τις πρώτες έρευνες στη ξενοδοχειακή μονάδα το κοριτσάκι ζήτησε από του γονείς του να κολυμπήσει μόνο του στην παιδική πισίνα του ξενοδοχείου.

Λίγη ώρα αργότερα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το κοριτσάκι εντοπίστηκε να επιπλέει νεκρό στην πισίνα ενηλίκων. Το άτυχο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Aσφαλιστικές αποζημιώσεις ρεκόρ από την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη-Στα $3 δισ. οι πρώτοι υπολογισμοί
Aύξηση κατά 5,5% των υπό κυπριακή σημαία πλοίων ανακοίνωσε η Υφ. Ναυτιλίας
Έκθεση-κόλαφος του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων-«H Τουρκία προχωρά σε παράνομες απελάσεις Σύρων»
Η Βουλή της Σκωτίας εξετάζει σχέδιο νόμου για την ευθανασία σε άτομα που πάσχουν από καταληκτική νόσο
Ζήτησαν άμεσες λύσεις στη νοσηλεία και φροντίδα ασθενών με μεταμόσχευση ήπατος στην Επ. Υγείας
Υπ. Γεωργίας: Ευάλωτη η Κύπρος στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής
Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024
Διαφορετικές οι αναγνώσεις των μέτρων από συμπολίτευση και αντιπολίτευση-Οι εισηγήσεις των κομμάτων
Μέντζη, Παπαχαραλάμπους και Πιερίδη υποστηρίζουν οι Οικολόγοι-Οι εκλεκτοί τους στη Λευκωσία