Τσάκωσαν πλανιοδιοπώλη σε παζαράκι να πουλάει κλοπιμαία

Δεύτερο άτομο αναζητεί η Αστυνομία Πάφου μετά την σύλληψη 61χρονου για την υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, κλοπής και κλεπταποδοχής.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 28 Ιουλίου καταγγέλθηκε από 48χρονο ότι είχε διαρρηχθεί η κατοικία του και είχαν κλαπεί διάφορα ασημικά, συλλογές παλιών χαρτονομισμάτων, νομισμάτων και παρόμοια αντικείμενα, συνολικής αξίας 23.200 ευρώ. Η είσοδος στην κατοικία έγινε κατόπιν παραβίασης του αλουμινένιου παραθύρου.

Ακολούθως την Κυριακή 31.7.22 στις 10:30 το πρωί κατόπιν πληροφορίας μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στο παζαράκι στην περιοχή της Τίμης όπου εντόπισαν 61χρονο πλανιοδιοπώλη, ο οποίος είχε εκτεθειμένα προς πώληση παλιά αντικείμενα. Από τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του αναγνωρίστηκαν αρκετά απ’ αυτά ως μέρος της κλαπείσας περιουσίας από την κατοικία του 48χρονου.

Ο 61χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση. Ανακρινόμενος κατονόμασε 40χρονο, μόνιμο κάτοικο Κύπρου, ως το πρόσωπο που του τα προμήθευσε. Εναντίον του 40χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για το αδίκημα της διάρρηξης. Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Συμπλοκή και πετροπόλεμος στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα-Τραυματίστηκε 18χρονος, ζημιές σε όχημα
Καταχωρήθηκε η ένσταση στην αίτηση για αναστολή της απόφασης για απόλυση Βαρωσιώτου
Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες