Πάνω από 25% τα εγκαύματα στον άτυχο Μάγκα-Τι κατέδειξε η νεκροτομή σε θύμα και θύτη

Ολοκληρώθηκαν οι νεκροτομές επί των σορών του 79χρονου θύματος του πρωτοφανούς εγκλήματος που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε οικία στον Πύργο Λεμεσού, καθώς και του 59χρονου δράστη του εγκλήματος, τις οποίες διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος του 79χρονου, Μιχαλάκη Μάγκα Δημητρίου, επήλθε από εκτεταμένα βαρέα εγκαύματα εκτάσεως πάνω του 25%, ενώ ο θάνατος του φερόμενου θύτη προκλήθηκε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση προκληθείσα από πυροβόλο όπλο. Επιπλέον, λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανιψιός ο δράστης του φρικτού φονικού-Τον έκαψε ζωντανό, κρίσιμα οι δύο γυναίκες

Την ίδια ώρα, διασωληνωμένες συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, η 78χρονη σύζυγος του θύματος και η 73χρονη γειτόνισσα και συγγενικό πρόσωπο του ζεύγους, οι οποίες βρίσκονταν στην οικία, την ώρα που ο 59χρονος φαίνεται να περιέλουσε με βενζίνη το σαλόνι και να έθεσε φωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγριο φονικό στον Πύργο-Πυρπόλησε οικία, ένας νεκρός και δύο κρίσιμα

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, άνδρας θεάθηκε να απομακρύνεται από συγκεκριμένη κατοικία στο χωριό Πύργος Λεμεσού, έχοντας στην κατοχή του πυροβόλο όπλο, ενώ στην κατοικία είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, όπου μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιχειρούσαν για κατάσβεση της πυρκαγιάς. Με την κατάσβεση της πυρκαγιάς, εντοπίστηκαν εντός της κατοικίας, νεκρός ο 79χρονος Μιχαλάκης Μάγκας, και χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, οι 77χρονη και 73χρονη.

Γύρω στις 2.00 το μεσημέρι, μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, σε ανοιχτό χώρο σε αγροτική περιοχή του χωριού Πύργος, νεκρός ο 59χρονος Στυλιανός Χριστοφή. Ο 59χρονος έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο. Δίπλα του βρισκόταν κυνηγετικό πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο βρισκόταν και το αυτοκίνητό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ασήμαντη η αφορμή πίσω από το πρωτοφανές έγκλημα-Διενεργούνται οι νεκροτομές

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 59χρονος μετέβη στην κατοικία του 79χρονου, όπου βρίσκονταν ο 79χρονος, η 77χρονη και η 73χρονη. Ακολούθως ο 59χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε στην κατοχή του κυνηγετικό πυροβόλο όπλο και ένα πλαστικό δοχείο, εγκατέλειψε το σημείο.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές, φέρουν τον 59χρονο φερόμενο δολοφόνο, που μετά το έγκλημα έθεσε τέρμα στη ζωή του, να μετέβη στην οικία του 79χρονου θείου του και της 78χρονης θείας του, για να τους σκοτώσει, αφού κατόπιν διαζυγίου που πήρε με την γυναίκα του, εκείνοι φέρονται να την στήριζαν, κάτι με το οποίο διαφωνούσε, εξού οι προστριβές μεταξύ τους. Στο σπίτι εκείνη την ώρα, για κακή της τύχη, βρισκόταν και η δεύτερη τραυματίας, η οποία είναι γειτόνισσα και συγγενής των άλλων δύο ηλικιωμένων. 

Δειτε Επισης

Χειροπέδες σε τέταρτο άτομο για τα ναρκωτικά στη Λευκωσία
Συνεχίζονται οι απάτες με τα email που παριστάνουν την Αστυνομία-Οι συστάσεις προς το κοινό
Χάθηκαν τα ίχνη 15χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Έφοδος της Αστυνομίας σε οικία 23χρονου-Εντοπίστηκαν σχεδόν 2,000 κροτίδες
Χειροβομβίδα σε οικία επιχειρηματία και εμπρησμός σε όχημα στη Λάρνακα-Δύο χτυπήματα σε λίγες ώρες
ΒΙΝΤΕΟ: Ιερέας σκόρπισε τον τρόμο στη Λεμεσό-Έτρεχε στην πλατεία χωριού και προκάλεσε τροχαίο
Νέες έρευνες στα Περβόλια για «Δημητρούι»-Γεμιστήρας το τεκμήριο που εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο
Έφτασαν στα κατεχόμενα και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές οι μετανάστες
Νέα άφιξη μεταναστών στον Κάτω Πύργο-Ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά