Πέμπτη 19 Μαϊ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πήγε να κλέψει οικία και σταμάτησε απ' έξω-Την βρήκε ο ιδιοκτήτης και την αφόπλισε

  06/01/2022 13:21
Πήγε να κλέψει οικία και σταμάτησε απ έξω-Την βρήκε ο ιδιοκτήτης και την αφόπλισε

Πήγε να κλέψει οικία και σταμάτησε απ' έξω-Την βρήκε ο ιδιοκτήτης και την αφόπλισε

  06/01/2022 13:21

Υπό κράτηση τέθηκε 33χρονη για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και μαχαιροφορίας. 

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, χθες στις 21:40 δόθηκε πληροφορία ότι στην Τάλα υπάρχει μια ύποπτη γυναίκα για υπόθεση διάρρηξης, η οποία κατονομάστηκε. 

Όταν στη σκηνή μετέβη περίπολο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, πολίτης που είχε αναφέρει στην Αστυνομία για την ύποπτη γυναίκα, παρέδωσε στους αστυνομικούς ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου με λεπίδα 10 εκατοστών  το οποίο, όπως είπε, φέρεται να είχε στην κατοχή της η ύποπτη και από την οποία το απέσπασε. Στο μεταξύ έξω από την κατοικία του παραπονούμενου πολίτη εντοπίστηκε σταθμευμένο όχημα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν  ιδιοκτησίας της ύποπτης.

Ο πολίτης δήλωσε ότι όταν επέστρεψε στην κατοικία του αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα με φανάρια τα οποία όταν έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή. Από την κατοικία του παραπονούμενου φέρεται να κλάπηκαν διάφορα αντικείμενα αξίας 725 ευρώ. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι παραβιάστηκε συρόμενο παράθυρο της κατοικίας από το οποίο οι φερόμενοι δράστες πέτυχαν είσοδο στην κατοικία. 

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες προχώρησαν στον εντοπισμό γυναίκας, 33 ετών, η οποία οδηγήθηκε στο αυτοκίνητο της. Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα της εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν τεκμήρια όπως διάφορα είδη μοτοσικλέτας, πλαστικά γάντια, τηλεόραση και μαχαίρι.

Στις 22:00 χτες η 33χρονη συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της μαχαιροφορίας και τελεί υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας