Οι τέσσερις στο κελί, καταζητούνται οι άλλοι έξι για την άγρια συμπλοκή

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους παρουσιάστηκαν τα δύο πρόσωπα ηλικίας 17 και 25 ετών, που είχαν συλληφθεί το βράδυ της Δευτέρας κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στην Πάφο. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Σύμφωνα εξάλλου με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, μετά από αξιολόγηση του μαρτυρικού υλικού που έχει στη διάθεσή της, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων ηλικίας 20 και 22 ετών, τα οποία είχαν τραυματιστεί κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έπαιξαν ξύλο για ένα αγώνα ποδοσφαίρου-Δέκα εντάλματα για την άγρια συμπλοκή

Της σύλληψής τους ακολούθησε συνεδρία του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, η οποία διεξήχθη στο Νοσοκομείο, όπου συνεχίζουν να νοσηλεύονται, με το Δικαστήριο να εκδίδει εναντίον τους διατάγματα οκταήμερης κράτησης. 

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν τα τέσσερα πρόσωπα είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, οχλαγωγίας, πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και επίθεσης με πραγματική βλάβη.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, στην Πάφο, όταν γύρω στα 50 πρόσωπα συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων και την πρόκληση ζημιών σε υαλοπίνακες παρακείμενης πολυκατοικίας.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν οι δύο ομάδες καβγάδισαν μεταξύ τους μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα που έπαιξαν, ενώ τις επόμενες ημέρες είχαν ανταλλάξει μηνύματα. Το βράδυ της Δευτέρας, δύο εκ των προσώπων είχαν συναντηθεί και μετά από έντονη διαμάχη για τον αγώνα και οι δύο κάλεσαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η άγρια συμπλοκή. 

Οι δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, ενώ ο ένας εξ αυτών έπεσε από το μπαλκόνι, από ύψος πέντε περίπου μέτρων.

Ο 20χρονος διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα πλευρών και πνευμοθώρακα, ενώ ο 22χρονος διαπιστώθηκε, ότι φέρει δύο κατάγματα στο αριστερό χέρι. Και οι δύο κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.  Η κατάσταση του 20χρονου που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. 

Για την υπόθεση καταζητούνται άλλα έξι πρόσωπα, ενώ συνεχίζουν να αξιολογούνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ώστε να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα πρόσωπα που συμμετείχαν στα επεισόδια. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, από την πρώτη στιγμή η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας μέλη της ανακριτικής ομάδας περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία αναμένεται να αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Από τις εξετάσεις, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως ένας μπαλτάς, πέτρες, σιδερολοστός και ένα μεταλλικό ρόπαλο του γκολφ.

Δειτε Επισης

Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών