Έπαιξαν ξύλο για ένα αγώνα ποδοσφαίρου-Δέκα εντάλματα για την άγρια συμπλοκή

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ΤΑΕ Πάφου, αναφορικά με τα άγρια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στο κέντρο της Πάφου, και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα πρόσωπα, ενώ εκδόθηκαν άλλα έξι εντάλματα σύλληψης, με τον αριθμό των υπόπτων που εμπλέκονται στα επεισόδια, να αναμένεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. 

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, από την πρώτη στιγμή η σκηνή αποκλείστηκε, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας μέλη της ανακριτικής ομάδας περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία αναμένεται να αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Από τις εξετάσεις, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως ένας μπαλτάς, πέτρες, σιδερολοστός και ένα μεταλλικό ρόπαλο του γκολφ.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου μέλη του ΤΑΕ έκανα φύλλο και φτερό κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των ανακριτών, ώστε να εξακριβωθούν και να ταυτοποιηθούν όλα τα πρόσωπα που εμπλέκονται στα επεισόδια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγρια συμπλοκή με ρόπαλα και μαχαίρια στην Πάφο-Στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 10.45 χθες βράδυ, λήφθηκε πληροφορία για επεισόδια μεταξύ δύο διαφορετικών ομάδων. Οι δύο ομάδες, η κάθε μία αποτελούμενη από εικοσιπέντε περίπου άτομα, έχοντας στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, όπως ξύλα, μαχαίρια κ.ά, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα δύο νεαρά πρόσωπα να τραυματιστούν, ενώ από τις συμπλοκές προκλήθηκαν ζημιές σε υαλοπίνακες παρακείμενης πολυκατοικίας.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες όταν οι δύο ομάδες καβγάδισαν μεταξύ τους μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα που έπαιξαν, ενώ τις επόμενες ημέρες είχαν ανταλλάξει μηνύματα. Το βράδυ της Δευτέρας, δύο εκ των προσώπων είχαν συναντηθεί και μετά από έντονη διαμάχη για τον αγώνα και οι δύο κάλεσαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η άγρια συμπλοκή.   

Οι δύο τραυματίες, νεαροί ηλικίας 20 και 22 ετών, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Μάλιστα, τον έναν εξ αυτών έπεσε από το μπαλκόνι, από ύψος πέντε περίπου μέτρων.

Ο 20χρονος διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα πλευρών και πνευμοθώρακα, ενώ ο 22χρονος διαπιστώθηκε, ότι φέρει δύο κατάγματα στο αριστερό χέρι. Και οι δύο κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.  Η κατάσταση του 20χρονου που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση είναι σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου. 

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την υπόθεση που αφορά την συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, τη συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, οχλαγωγία, πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη, μαχαιροφορία και κατοχή επιθετικών οργάνων. 

Δειτε Επισης

Τέσσερις οι συλληφθέντες για «Δημητρούι» που προσφεύγουν στο Εφετείο-Οι βασικοί άξονες της έφεσης
Τέλος στην Οδύσσεια του παππού Χρύσανθου-Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απονομή χάριτος
Άλλη μια τραγωδία στην άσφαλτο-Νεκρός ο 61χρονος Πολύκαρπος Μιχαήλ
Ανέλυσε στους ομολόγους του τις στοχευμένες ενέργειες της Κύπρου για επιστροφές μεταναστών ο ΥΠΕΣ
Ζητούν από τον Ταμασού να αποσαφηνίσει εάν αναγνωρίζει δεδικασμένο οι δικηγόροι των μοναχών
Πρόταση ΔΗΠΑ για αποποίηση δικαιώματος επαγγελματικής δραστηριότητας από βουλευτές
Δίνεται τελικά προεδρική χάρη στον 82χρονο παππού-Συνυπογράφει το αίτημα Χριστοδουλίδη η Εισαγγελία
Οργή συγγενών για τις ποινές χάδι στους έξι ένοχους για τη φωτιά στο Μάτι-Πέταξαν καρέκλες στην έδρα
Στο άγνωστο οι έρευνες για το θανατηφόρο με θύμα τον 17χρονο Αλέξανδρο-Κανένα σημάδι από τον οδηγό
Αδυναμίες, παραλείψεις και παράνομες χορηγίες από το Υπ. Παιδείας εντοπίζει σε έκθεση της η Ελεγκτική