Δίνει απαντήσεις η νεκροτομή του 77χρονου που απεβίωσε σε ταξί

Διενεργείται σήμερα η νενομισμένη νεκροτομή επί της σωρού του 77χρονου που απεβίωσε σε ταξί ενώ μεταφερόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Νικολάου η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του θανάτου του 77χρονου και επιπρόσθετα μετά από την καταγγελία που έγινε από συγγενικό του πρόσωπο, διερευνάται και το ενδεχόμενο της ιατρικής αμέλειας σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δανείστηκε λεφτά για ταξί ο 77χρονος που απεβίωσε, δεν τον μετέφερε ασθενοφόρο

Ο κ . Νικολάου  ανέφερε πως για το συγκεκριμένο περιστατικό θα βοηθήσει και η νενομισμένη νεκροτομή που θα γίνει επί της σορού του 77χρονου, η οποία θα διενεργηθεί σήμερα. Η νεκροτομή, πρόσθεσε, θα γίνει από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου στις 12:30 στο Νεκροτομείο του Νοσοκομείου Πάφου. 

Στο μεταξύ το θέμα υπολειτουργίας του Νοσοκομείου Πάφου επαναφέρει ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Γιώτης Παπαχριστοφή, ανακοινώνοντας πως το Σάββατο πριν το μεσημέρι  θα διοργανώσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας και για τον τοπικό αστυνομικό σταθμό που είναι υποστελεχωμένος, αλλά και για την «υποβάθμιση του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τον έστειλαν από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, ηλικιωμένος απεβίωσε μέσα στο ταξί

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί από τον περιφερειακό διευθυντή των Νοσοκομείων Λεμεσού και Πάφου του ΟΚΥπΥ όπως του υποβληθεί έκθεση όλων των γεγονότων του περιστατικού του αιφνίδιου θανάτου του 77χρονου κατοίκου Πόλης Χρυσοχούς.

Διερευνά το περιστατικό ο ΟΚΥπΥ

O Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) διερευνά το περιστατικό του θανάτου 77χρονου σε ταξί ενώ μεταφερόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Χαράλαμπος Χαριλάου ανέφερε πως γίνεται διερεύνηση του θλιβερού περιστατικού του θανάτου του 77χρονου από τον ΟΚΥπΥ. Μόλις, είπε, γίνει πλήρης διερεύνηση του περιστατικού εάν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο, θα ανακοινωθεί. 

Εξάλλου νεκροψία διενεργείται επί της σορού του 77χρονου, στις 12:30 σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Μιχάλη Νικολάου. 

Δειτε Επισης

Δύσκολη εξίσωση η απόδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς-«Δεν ορίζεται από το Σύνταγμα, πολύ ψηλός ο πήχης»
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Ισότητα: Εκτεθειμένοι σε ψευδείς καταγγελίες οι Αστυνομικοί
Χειροπέδες σε 29χρονο για τη μεταφορά μεταναστών στην Κύπρο
Τρέχουν να σβήσουν τις... φωτιές μετά τις πυρκαγιές από βεγγαλικά-Ανάκληση αδειών για χρήση πυροτεχνημάτων
Ανακαλούνται όλες οι άδειες που έχουν εκδοθεί για χρήση πυροτεχνημάτων μετά τη φωτιά που ξέσπασε
Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος