Και δεύτερη σύλληψη για το φονικό στο Παρισσινό-Πισώπλατες μαχαιριές στο θύμα

Και δεύτερη σύλληψη, σε σχέση με το άγριο φονικό που διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στον Παρισσινό στον Στρόβολο, με θύμα 28χρονο αλλοδαπό από το Κόνγκο, προχώρησε η Αστυνομία, οι έρευνες της οποίας επανήρχισαν στη σκηνή του εγκλήματος με το πρώτο φως της ημέρας. 

Εναντίον των δύο υπόπτων, ηλικίας 36 και 25 ετών, διερευνάται το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης, ενώ αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση προσωποκράτησης τους. Σημειώνεται ότι, ο 25χρονος που φέρεται ως δράστης του φονικού, ομολόγησε το έγκλημα του. 

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 22:00, δύο πρόσωπα λογομάχησαν μεταξύ τους στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο δράστης να ανασύρει μαχαίρι και να το καρφώσει στην πλάτη του θύματος, το οποίο σωριάστηκε στο έδαφος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή για εξετάσεις και εντόπισαν τον 28χρονο, αναίσθητο, να φέρει τραύματα στην πλάτη. Με την άφιξη του ασθενοφόρου και ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε να εξακριβωθεί τι προηγήθηκε του φονικού, ενώ στα πλαίσια των ερευνών οι ανακριτές έχουν θέσει στο μικροσκόπιο τους κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης. 

Επίσης, από χθες βράδυ άρχισαν να λαμβάνονται καταθέσεις, από άλλους αλλοδαπούς που διαμένουν στην πολυκατοικίας, καθώς και από άλλους αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δεν ήταν η πρώτη φορά που πιάστηκαν στα χέρια οι αλλοδαποί στον Παρισσίνο

​Όπως καταγγέλλουν γείτονες, οι καβγάδες μεταξύ των αλλοδαπών που διαμένουν στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, ήταν σύνηθες φαινόμενο και αρκετές φορές είχαν πιαστεί στα χέρια, ενώ ουκ ολίγες φορές είχαν καλέσει την Αστυνομία για να επέμβει. Επίσης, όπως καταγγέλλεται, ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, καταγγέλθηκε για το γεγονός ότι είχε μετατρέψει την παλαιά πολυκατοικία σε γκέτο, χωρίς όμως οι αρμόδιες υπηρεσίες να επέμβουν. 

Μάλιστα, στο παρελθόν, στην ίδια πολυκατοικία, σε μία από τις περιπτώσεις, είχε σημειωθεί άγρια συμπλοκή με 20 άτομα, τα οποία έπαιξαν άγριο ξύλο και έσπαζαν διάφορα αντικείμενα, ενώ σε κάποια στιγμή, οι αλλοδαποί πηδούσαν από τα παράθυρα. 

 

 

 

 

 

     

Δειτε Επισης

Συνδέθηκε με δώδεκα υποθέσεις εμπρησμού κατοικιών και οχημάτων ο δεσμοφύλακας των Κεντρικών
Χειροπέδες σε 63χρονο για τους πυροβολισμούς εναντίον οχήματος στο Ζακάκι
ΒΙΝΤΕΟ: Το επεισόδιο μεταξύ δημάρχου και δημοτικού συμβούλου στη Δρομολοξιά
Στο κελί για μια ημέρα οι τρεις ανήλικοι για την επίθεση με κροτίδες σε οικία στο Κίτι
Κατήγγειλε σωματική επίθεση από τον Δήμαρχο ο Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ-Έδωσε στοιχεία στις Αρχές
Δεκάχρονος μαθητής ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών
Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τη συμπλοκή στη Λευκωσία-Εντοπίστηκαν δύο όπλα
Η μεταβολή της εκδοχής του πληροφοριοδότη για «Δημητρούι» πιθανόν ξανά στο Εφετείο-Υπό κράτηση και οι εννέα
Ζημιές στο όχημα Δημοτικού Σύμβουλου του ΔΗΣΥ στη Δρομολαξιά (pics)
Τα έκαναν γυαλιά καρφιά στο Δημοτικό Λιβαδιών-Φωτιές, σπασμένα τζάμια και σοβαρές ζημιές (pics)