Δευτέρα 30 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν ήταν η πρώτη φορά που πιάστηκαν στα χέρια οι αλλοδαποί στον Παρισσίνο

  02/02/2019 08:09
Δεν ήταν η πρώτη φορά που πιάστηκαν στα χέρια οι αλλοδαποί στον Παρισσίνο

Δεν ήταν η πρώτη φορά που πιάστηκαν στα χέρια οι αλλοδαποί στον Παρισσίνο

  02/02/2019 08:09
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το περιστατικό άγριας συμπλοκής μεταξύ νεαρών, χθες βράδυ, στην περιοχή Παρισσινού στο Στρόβολο η οποία είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο προσώπων.
 
Από τις συμπλοκές μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν συλλήψεις, ωστόσο δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια των ερευνών να εντοπιστούν τα πρόσωπα που προκάλεσαν την ταραχή.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που οι αλλοδαποί προκαλούν οχλαγωγία στην περιοχή με τα καμώματα τους, αφού σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν υπήρξαν περιστατικά τα οποία όμως δεν έφτασαν σε σημείο να υπάρξει συμπλοκή.
 
Υπενθυμίζεται πως σε βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε η κάμερα του REPORTER, νεαροί που διαμένουν σε πολυκατοικία άρχισαν να λογομαχούν, με αποτέλεσμα σε κάποια στιγμή να ανάψουν τα αίματα.
Τότε ένας εκ των νεαρών που στεκόταν σε κιβώτιο εξαερισμού κλιματιστικού έπεσε από ύψος  περίπου τριών μέτρων, σε γκαράζ και προσπάθησε να τραπεί σε φυγή.
Ακολούθως, αρκετοί νεαροί άρχισαν να τον κυνηγούν σε γύρω δρόμους με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στους υπόλοιπους κατοίκους της περιοχής.
Στο σημείο κλήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε και μετέφερε τα δύο πρόσωπα που τραυματίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας