Μαρτυρία συνέδεε 28χρονο με κλοπές-Τον τσάκωσαν με διαρρηκτικά εργαλεία

Καταγγέλθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες χθες από κάτοικο Λάρνακας ότι άγνωστοι αποπειράθηκαν να αποσπάσουν τον καταλύτη του οχήματος του, το οποίο βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες απέκοψαν τον καταλύτη χωρίς όμως να τον πάρουν.

Στο πλαίσιο αξιολόγησης στοιχείων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 28χρονου και εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και έρευνας.

Την ίδια μέρα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Λάρνακας ότι, άγνωστοι έκλεψαν από τον ανοικτό χώρο φόρτωσης του οχήματος του, αριθμό ηλεκτρικών εργαλείων.

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας ανέκοψαν όχημα σε δρόμο της Λάρνακας στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων. Στο όχημα επέβαιναν ένας 28χρονος και ένας 40χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 28χρονου οδηγού εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης βάσει του οποίου συνελήφθη.

Ακολούθησε έρευνα εντός του οχήματος όπου εντοπίστηκαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία, για τα οποία τόσο ο 28χρονος όσο και ο 40χρονος συνοδηγός του, δεν ήταν σε θέση να δώσουν ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τους και ως εκ τούτου, συνελήφθησαν και οι δύο για παράνομη κατοχή περιουσίας.  Από περαιτέρω εξετάσεις, τα συγκεκριμένα ηλεκτρικά εργαλεία φαίνεται να είναι αυτά που είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία.

Επίσης, εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένα σακουλάκι το οποίο περιείχε μικρή ποσότητα κάνναβης το οποίο φαίνεται να ανήκει στον 28χρονο. Αυτός υποβλήθηκε σε προκαταρτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετικό αποτέλεσμα.

Από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες έφερε πινακίδες εγγραφής άλλου αυτοκινήτου, ίδιου τύπου, ενώ το συγκεκριμένο όχημα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο στις 20 Αυγούστου, 2021 στη Λευκωσία.

Οι δύο συλληφθέντες τέθηκαν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου και την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Η πρώτη αντίδραση Οδυσσέα στο αίτημα για παύση-«Από σήμερα θα μιλούν οι μάρτυρες, τα στοιχεία και τα έγγραφα»
Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή-Η ώρα της τελικής σύγκρουσης, έρχονται στο προσκήνιο υποθέσεις
Καταχωρείται στις 12 το μεσημέρι η αίτηση για παύση Οδυσσέα-Θέλει να δικαστεί η ουσία η πλευρά του Ελεγκτή
Στήριξη Οικολόγων σε Γενικό Ελεγκτή-«Τα κόμματα κάνουν συνειδητά πλάτες στο βαθύ κράτος»
Δύσκολη εξίσωση η απόδειξη ανάρμοστης συμπεριφοράς-«Δεν ορίζεται από το Σύνταγμα, πολύ ψηλός ο πήχης»
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Τι προνοεί το Σύνταγμα για παύση κρατικού αξιωματούχου και η απόφαση Τρύφωνος που θα βρεθεί στο επίκεντρο