Δραπέτευσε από τα χέρια της Αστυνομίας άλλος ένας κρατούμενος-Τους ξέφυγε από τα κρατητήρια

Πριν προλάβουν να συλλάβουν τον δραπέτη της Πάφου, άλλος ένας κρατούμενος δραπέτευσε από τα χέρια της Αστυνομίας στη Λεμεσό. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11:30, κρατούμενος απέδρασε από τον αστυνομικό σταθμό Γερμασόγειας, στη Λεμεσό, θέτοντας σε κινητοποίηση της Αρχές.

O δραπέτης, που βρισκόταν στα κρατητήρια, εκτός όμως του κελιού του, κατάφερε να αποδράσει και αμέσως σήμανε συναγερμός και μέλη της Δύναμης εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 24χρονο που συνελήφθη την Τετάρτη μετά από καταδίωξη για πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά. 

Υπενθυμίζεται πως, πρόκειται για τη δεύτερη απόδραση μέσα από τα χέρια της Αστυνομίας, τις τελευταίες ημέρες, ενώ για την περίπτωση της Πάφου τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί. 

Για την απόδραση της Λεμεσού, ο Αρχηγός Αστυνομίας ζήτησε έκθεση γεγονότων, ενώ άγνωστο εάν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα αστυνομικοί, όπως δηλαδή έγινε και στην περίπτωση της Πάφου. 

Το χρονικό της σύλληψης του 24χρονου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα ξημερώματα της Τετάρτης, μέλη της Δύναμης, έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος, που κινείτο σε δρόμο της Λεμεσού, να σταματήσει για έλεγχο. Ο οδηγός ωστόσο, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα και κατάφεραν να το ανακόψουν γύρω στις 12.30μ.μ.. 

Όπως διαπιστώθηκε, οδηγός του οχήματος ήταν 35χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος είχε ως συνοδηγό 24χρονο κάτοικο Λεμεσού. Στην κατοχή τους εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο συνολικά 80 χαρτονομίσματα των €100, τα οποία εκ πρώτης όψεως φαίνονται να είναι πλαστά. 

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του οχήματος, θεάθηκε ο 24χρονος να ρίχνει έξω από το αυτοκίνητο ένα αντικείμενο. Το ύποπτο αντικείμενο εντοπίστηκε στη συνέχεια και όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για κομμάτι χαρτιού, εντός του οποίου υπήρχαν τυλιγμένα ποσότητα κάνναβης, βάρους 3,5 γραμμαρίων περίπου και ένα νάιλον σακουλάκι στο οποίο υπήρχε ποσότητα μεθαμφεταμίνης, βάρους 0,4 γραμμαρίων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι