Θρήνος για τον θάνατο του 35χρονου Νικόλα Κουτσάκου-Έγινε πατέρας μόλις τρεις μήνες πριν

Ανείπωτη θλίψη για το θάνατο του 35χρονου επιχειρηματία Νικόλα Κουτσάκου, ο οποίος έσβησε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καταλείποντας σύζυγο και ένα κοριτσάκι τριών μηνών.

Ο 35χρονος ιδρυτής της διαφημιστικής εταιρείας black pepper, σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταφέρθηκε στις 9 Αυγούστου, σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία, καθώς υπέστη ανακοπή καρδίας.  

Αμέσως εισήχθη στην Εντατική όπου διασωληνώθηκε και παρά τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή, χθες έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.

Για τον θάνατο του 35χρονου ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία διερευνά υπόθεση αιφνίδιου θανάτου, ενώ φως στα ακριβή αίτια θανάτου του, θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του αύριο από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

Τα μηνύματα των φίλων και συνεργατών του, που δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, είναι αμέτρητα. Όλοι μιλούν για το ήθος και το πάθος του για δημιουργία. 

Ανάμεσά τους ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Νίκος Τορναρίτης ο οποίος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: Με λύπη πληροφορήθηκα τον απροσδόκητο θάνατο ενός στενού μου συνεργάτη, ενός νεαρού οικογενειάρχη, ενός ανθρώπου με ήθος και αρχές. Ο Νικόλας Κουτσάκος, ιδρυτής της black pepper έφυγε αναπάντεχα ψες σε ηλικία 35 χρόνων αφήνοντας την νεαρή του οικογένεια. Σε ευχαριστούμε Νικόλα για όλη την δημιουργικοτητα και την ενεργεια που μας μετέδιδες. Νιώθουμε τυχεροί που σε γνωρίσαμε. Συλλυπητήρια στους οικείους.

Ο Νικόλας Κουτσάκος, μαζί με την σύζυγο του Μαρία Αντωνίου, είχαν δημιουργήσει 3 startups. Η αγάπη τους για τον υγιεινό τρόπο ζωής τους οδήγησε στο να ανοίξουν την EvZin Bio και το Boost Bio, ενώ δημιούργησαν και την Black Pepper.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Aνέκοψαν για έλεγχο 22χρονο στον Άγιο Δομέτιο και βρήκαν στην κατοχή του κοκαΐνη-Χειροπέδες και σε 62χρονο
Συνεχίζεται η αναταραχή στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ-Χειροπέδες σε 2.100, oι μισοί δεν ήταν φοιτητές
ΒΙΝΤΕΟ: Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε 29 μαθητές, ξέχασε το χειρόφρενο ο οδηγός
Ο Αμερικανός ΥΠΑΜ λέει ότι δεν υπάρχει ένδειξη πως η Χαμάς σχεδιάζει επίθεση κατά αμερικανικών στρατευμάτων
BINTEO: Τα γέλια Λαβρόφ όταν ακούει για τα περί αποστολής νατοϊκών στρατευμάτων του Μακρόν
Ελεύθερο το πλήρωμα του MSC Aries, τρεις εβδομάδες μετά την κατάληψή του από τους Ιρανούς
Νεκρός κηρύχθηκε άλλος ένας Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς
Συννεφιασμένο το σκηνικό του καιρού, αναμένονται βροχές και καταιγίδες το Πάσχα-Πέφτει η θερμοκρασία
Η αντίδραση των αγροτών μετά το χάσμα που προέκυψε από το «e-κοφίνι»-Ζητούν δημιουργία δημοπρατηρίου
Έλαβαν κλήση οι μοναχοί και παρουσιάζονται ενώπιον της Εκκλησιαστικής Ανακριτικής Επιτροπής