Καταλείπει δύο παιδιά ο άτυχος Τρίλλης-Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο

Θλίψη σκόρπισε στην κοινότητα της Ξυλοφάγου, ο θάνατος του Γιώργου Κυριάκου (Τρίλλης), ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ, στον δρόμο Λιοπετρίου-Ξυλοφάγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θρήνος για τον χαμό του άτυχου Γιώργου που έσβησε στην άσφαλτο

Ο άτυχος Γιώργος, ο οποίος καταλείπει δύο παιδιά, ήταν γνωστός για την προσφορά του στην κοινότητα και τους συνανθρώπους του, ενώ στο παρελθόν υπηρέτησε από διάφορα πόστα την ομάδα του Όλυμπου Ξυλοφάγου.

Σε ανακοίνωση της η ΕΛΠΙΣ Ξυλοφάγου, αναφέρει «μαύρισε ξανά η ψυχή μας στην Ξυλοφάγου... Ο Γιώργος Κυριάκου (Τρίλλης) έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ηλικία 44 ετών μετά από τροχαίο. Η ΕΛΠΙΔΑ θρηνεί, για την απώλεια ενός φίλου της ομάδας την οποία στήριξε με έργα στο «Μιχαλονίκειο» στάδιο. Η ΕΛΠΙΔΑ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ο Γιώργος «έφυγε» ξαφνικά, για το μεγάλο ταξίδι έναν χρόνο ακριβώς μετά τον Ττομάκι... Αιωνία η μνήμη».

Από την πλευρά του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύργος Ξυλοφάγου αναφέρει σε ανακοίνωση του, ότι με «θλίψη ενημερωθήκαμε για το θάνατο του συγχωριανού μας Γιώργου Κυριάκου (Τριάρχου). Ο Γιώργος, 44 ετών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 06 Ιουλίου.

Ο άτυχος Γιώργος ήταν γνωστός για την προσφορά του στην κοινότητα και τους συνανθρώπους του. Βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή των φιλανθρωπικών και άλλων εκδηλώσεων. Ήταν φίλος του Συλλόγου μας και πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι κι αν του ζητήσαμε. Τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη».

Σε ανακοίνωση της η σελίδα «Ξυλοφάγου-Το Χωριό μας» αναφέρει ότι «ακόμα ένας νέος συγχωριανός μας έφυγε από την ζωή. Ο Γιώργος Κυριάκου του Χαράλαμπου και της Νίτσας (Τριάρχου), έχασε την ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα λίγο πριν τις 10 χθες το βράδι. Μόλις τον περασμένο Απρίλιο στις 23, είχε κλείσει τα 44 του χρόνια ζωής...Η κηδεία θα γίνει μεθαύριο Παρασκευή 9 Ιουλίου. Ακριβή ώρα και περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν αργότερα. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του φίλου του Γιώρκου. Ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια».

Νωρίτερα, η ομάδα της Ξυλοφάγου, με ανακοίνωση που εξέδωσε ανάφερε ότι, «άδικος, ξαφνικός και αναπάντεχος ο αποχωρισμός αγαπημένε μας φίλε! Η οικογένεια του Ολύμπου θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας Γιώργου Κυριάκου (Τρίλλη), μετά από τραγικό ατύχημα χθες βράδυ.

Ο Γιώργος, υπηρέτησε από όλα τα πόστα την αγαπημένη του ομάδα, ως ποδοσφαιριστής, αρχηγός, μέλος του Δ.Σ αλλά και προσφέροντας εθελοντικά τους κόπους του σε όλες τις φάσεις αναβάθμισης και συντήρησης των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων.

Το Δ.Σ της ομάδας μας ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και ευγνωμοσύνης αποφάσισε όπως τα έξοδα της κηδείας γίνουν δαπάνη του σωματείου μας.

Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν αργότερα. Καλό σου παράδεισο αγαπημένε μας φίλε!».

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο άτυχος Γιώργος επέβαινε σε μοτοσικλέτα και συγκρούστηκε σφοδρά με άλλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 24χρονος, με αποτέλεσμα ο 44χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Η κηδεία του άτυχου Γιώργου θα τελεστεί την ερχόμενη Παρασκευή 9 Ιουλίου, ενώ ακριβή ώρα και λεπτομέρειες αναμένεται να δοθούν αύριο Πέμπτη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αναμένουν να δουν στην πράξη την εργοδότηση αλλοδαπών οι επιχειρήσεις-«Μύθος» για φθηνή λύση
«Βεντέτα» πίσω από τη ρατσιστική συμπεριφορά και τις ύβρεις στο Tik Tok-Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 62χρονος
Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Ένα βήμα πριν το «record» στα σχολεία υψηλού κινδύνου-Σε επαγρύπνηση οι φρουροί για τις λαμπρατζιές
Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Μέσα από χίλια μύρια κύματα ψηφίστηκε ο νόμος που επιτρέπει την ταυτοποίηση χρηστών καρτοκινητών
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα