Πέμπτη 7 Ιουλ, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Στο... εδώλιο του δικηγορικού συλλόγου για τις ύβρεις στη Γιολίτη ο Παρασκευά

  08/04/2021 12:48
Στο... εδώλιο του δικηγορικού συλλόγου για τις ύβρεις στη Γιολίτη ο Παρασκευά

Στο... εδώλιο του δικηγορικού συλλόγου για τις ύβρεις στη Γιολίτη ο Παρασκευά

  08/04/2021 12:48

Συνεχίζεται ο σάλος, γύρω από την ανάρτηση του δικηγόρου και υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Μιχάλη Παρασκευά, ο οποίος είχα αποκαλέσει την Υπουργό Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, «…σμένη», καλώντας την να σκάσει, με αφορμή τις δηλώσεις της τελευταίας για το καρναβαλίστικο πάρτι στη Λεμεσό, στις 16 Μαρτίου.

Ο κ. Παρασκευά, παρότι απολογήθηκε για την  ανάρτησή του και πέρασε από το πειθαρχικό συμβούλιο των Οικολόγων, εντούτοις κλήθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο των δικηγόρων.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Παρασκευά ανήρτησε επιστολή που έλαβε από το δικηγορικό σύλλογο, με την οποία τον καλούν σε απολογία.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, «εχουν περιέλθει εις γνώση του Πειθαρχικού Συμβουλίου στοιχεία, στη βάση των οποίων είναι δυτνατό να είσαστε ένοχος, εποδείνιστου, δολίας ή ασυμβίβαστης διαγωγής προς το επάγγελμα ή/και ότι έχετε ενεργήσει ή συμπεριφερθεί κατά τρόπο που αντιβαίνει ή συγκρούεται με τις πρόνοιες των περί Δεοντολογίας των δικηγόρων Κανονισμών».

Σημειώνεται εξάλλου πως «ειδικά, τα στοιχεία αφορούν το περιεχόμενο της ανάρτησής σας, στην προσωπική σας σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αντίγραφο της οποίας επισυνάπτεται στην παρούσα επιστολή».

Καταλήγοντας, η επιστολή αναφέρει ότι «το Πειθαρχικό Συμβούλιο, λειτουργώντας αυτεπάγγελτα, ζητά τις απόψεις σας επί των πιο πάνω, εντός δέκα ημερών. Σημειώνεται ότι δεν θα δοθεί δικαίωμα παράτασης και η απάντησή σας δύναται να θεωρηθεί πειθαρχικό παράπτωμα».

Σχολιάζοντας την επιστολή, ο κ. Παρασκευά έγραψε, «έχουμε ξεφύγει εντελώς όμως.....»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας