Κλοπιμαία από κοσμηματοπωλεία βρέθηκαν μετά τη σύλληψη 31χρονου για διάρρηξη φωτογραφείου

Μέρος της κλαπείσας περιουσίας και των ανευρεθέντων αντικειμένων αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη του φωτογραφείου επί της οδού Μακαρίου, μετά και την σύλληψη του δεύτερου υπόπτου, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν μετά από έρευνα που έγινε στην κατοικία του δεύτερου προσώπου 31 ετών που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της διάρρηξης και κλοπής που διεπράχθη στο φωτογραφείο μεταξύ των ημερομηνιών 9- 12 Ιανουαρίου που βρίσκεται επί της οδού Μακαρίου στην Πάφο. 

Εκτός από τα είδη φωτογραφείου στην οικία του 31χρονου εντοπίστηκε και άλλη κλαπείσα περιουσία για την οποία αναμένεται εντός της ημέρας να κληθούν οι παραπονούμενοι και να τα αναγνωρίσουν από διάφορες υποθέσεις. Συνεχίζουμε, είπε ο κ. Ιωάννου "τις εξετάσεις, προκειμένου να εξετάσουμε και τα υπόλοιπα αντικείμενα σε ποιους ανήκουν, προκειμένου να ταυτιστούν με πρόσφατες διαρρήξεις και κλοπές". 

Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου υπολογίζεται πως αρκετά από τα αντικείμενα που ανευρέθηκαν ανήκουν σε δυο κοσμηματοπωλεία επί της οδού Μακαρίου.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση της διάρρηξης και κλοπής του φωτογραφείου αρχικά συνελήφθη 30χρονος ο οποίος τελεί υπό πενθήμερη κράτηση και κατονόμασε ως συνεργό του τον 31χρονο.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Ιωάννου ανέφερε πως παρατηρείται σχετική αύξηση των διαρρήξεων και κλοπών από εμπορευματοκιβώτια που περιέχουν οικοδομικά εργαλεία και διάφορες μηχανές. Για τέτοιου είδους υποθέσεις, συνέχισε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη δύο σπειρών, που τελούν υπό κράτηση. Στο πλαίσιο μάλιστα των ερευνών εξιχνιάστηκαν διάφορες διαρρήξεις και κλοπές που διεπράχθησαν πρόσφατα.

Ωστόσο, σημείωσε, η προσπάθεια συνεχίζεται για τον εντοπισμό και άλλων εγκληματικών προσώπων που επιδίδονται στα αδικήματα κατά περιουσίας.

Ενώ, συνέχισε ο κ. Ιωάννου, στο πρόσφατο παρελθόν είχαμε αρκετές κλοπές αυτοκινήτων, αυτές έχουν εκμηδενιστεί μετά και την σύλληψη σπείρας, όμως οι προσπάθειες συνεχίζονται για τον εντοπισμό δραστών σε διαρρήξεις και κλοπές. 

Τέλος ο κ. Ιωάννου απηύθυνε έκκληση στο κοινό να συνδράμει στο έργο της Αστυνομίας παρέχοντας οποιεσδήποτε υποβοηθητικές πληροφορίες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του εδώ και δύο μέρες 38χρονος Τούρκος
Ανήλικος απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Τους έπιασαν να οδηγούν αυτοκίνητο στο οποίο τοποθετήθηκε μηχανή κλεμμένου οχήματος
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος