Δευτέρα 17 Μαϊ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Αναστάλθηκε η ποινική δίωξη για τη μητέρα που άφησε τα παιδιά της για να πάει δουλειά

  09/12/2020 09:30
Αναστάλθηκε η ποινική δίωξη για τη μητέρα που άφησε τα παιδιά της για να πάει δουλειά

Αναστάλθηκε η ποινική δίωξη για τη μητέρα που άφησε τα παιδιά της για να πάει δουλειά

  09/12/2020 09:30
Aναστολή ποινικής δίωξης για την 35χρονη μητέρα που είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου, γιατί άφησε μόνα τους τα παιδιά της για να πάει στη δουλειά, αποφάσισε η Νομική Υπηρεσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: H στήριξη της Γιολίτη στη μητέρα που άφησε τα παιδιά της για να πάει στη δουλειά

Σε ανάρτησή της στο twitter, η Νομική Υπηρεσία αναφέρει ότι «μετά από μελέτη όλων των γεγονότων της υπόθεσης και των ενεργειών της Πολιτείας για στήριξη της οικογένειας, αποφασίστηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδης η αναστολή ποινικής δίωξης της μητέρας που κατηγορείται για παραμέληση ανήλικων τέκνων».
 
Tη στήριξή της στη μητέρα που άφησε τα παιδιά της για να πάει στη δουλειά, εξέφρασε η Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλη Γιολίτη, μέσω ανάρτησής της στο twitter.
 
Ικανοποίηση Γιολίτη
Την ίδια ώρα, την ικανοποίησή της εξέφρασε η Υπουργός Δικαιοσύνης Εμιλυ Γιολίτη για αναστολή της ποινικής δίωξης.

Σε δήλωση στο Υπουργείο, εκφράζει ευχαριστίες για τις γρήγορες ενέργειες που έγιναν από την Υπουργό Εργασίας, τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα.

«Ευελπιστώ ότι σύντομα η συμφιλίωση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής θα γίνει κατορθωτή στον τόπο μας», δήλωσε.
 
Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν στις 6 Δεκεμβρίου, όταν πολίτης εντόπισε επτάχρονη να παίζει μόνη της σε πάρκο στην περιοχή Ομονοίας στη Λεμεσό και το μετέφερε σε αστυνομικό σταθμό.
 
Από εξετάσεις που έγιναν από τις Αρχές, εντοπίστηκε ο χώρος διαμονής του παιδιού, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι στην οικία βρίσκονταν ανεπιτήρητα τα δυο αδέλφια του, 13 χρόνων και 23 μηνών, ενώ η μητέρα τους απουσίαζε στην εργασία της.
 
Αφού εντοπίστηκε η μητέρα, συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ το πρωί της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου, όπου και είχε καταχωρηθεί η υπόθεση.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας