Δεκάδες καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων-Πειθαρχούν τα υποστατικά

Σε 73 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.
 
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, κατά το τελευταίο 24ωρο που έληξε στις έξι σήμερα το πρωί, η Αστυνομία διενήργησε συνολικά 4.515 ελέγχους για έλεγχο της εφαρμογής των μέτρων κατά του Covid-19.
 
Ειδικότερα στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 1.164 έλεγχοι με 24 καταγγελίες πολιτών, ενώ στη Λεμεσό υπήρξαν 22 καταγγελίες πολιτών ύστερα από 1.209 ελέγχους.
 
Στη Λάρνακα, η Αστυνομία διενήργησε 714 ελέγχους και προέβη σε καταγγελίες 7 πολιτών και 1 υποστατικού, στην Πάφο έγιναν 454 έλεγχοι και υπήρξαν 3 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 748 έλεγχοι και υπήρξαν 16 καταγγελίες.
 
Τέλος διενεργήθηκαν 217 καταγγελίες στην περιοχή της Μόρφου με 1 καταγγελία, ενώ η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 9 ελέγχους χωρίς να προβεί σε καταγγελία.
 
Εξάλλου, σήμερα αρχίζει τη λειτουργία της η ειδική προσωρινή ομάδα που συνέστησε η Αστυνομία, σε όλες τις επαρχίες, με στόχο την περαιτέρω εντατικοποίηση των ελέγχων και της εφαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας.
 
Η Αστυνομία, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, αποφάσισε να ενισχύσει τους τρόπους επικοινωνίας των πολιτών, και πέραν των υφιστάμενων τρόπων υποβολής καταγγελιών από πολίτες για παραβίαση των διαταγμάτων, δίνεται η δυνατότητα υποβολής επώνυμης ή ανώνυμης καταγγελίας ή διαβίβασης πληροφοριών που αφορούν παραβίαση των υφιστάμενων διαταγμάτων κατά της νόσου στα τηλέφωνα 1460, 22606803 και 22608004.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε αίτηση Γενικού Εισαγγελέα σε απόφαση απαλλοτρίωσης γης
Τουρίστες βγήκαν για περίπατο και βρήκαν σε σακούλα εκατοντάδες κροτίδες
Έφυγε… κύριος ως επισκέπτης από τις Κεντρικές ο δραπέτης-Έτσι τους πήρε στον ύπνο
Υπόδικος για υπόθεση εισαγωγής μεθαμφεταμίνης ο δραπέτης των Κεντρικών-Ερωτήματα για το πώς ξέφυγε όλων των μελών
Aπέδρασε κρατούμενος από τις Κεντρικές Φυλακές
Πληρώνει τελικά επιπλέον τόκους €4.220.000 με απόφαση Δικαστηρίου η ΚΔ για ακίνητο στη Λάρνακα
Νέα διαδικασία στο Δικαστήριο για την υπόθεση της Ευδοκίας Λοΐζου-Δεν καταβάλλει τις αποζημιώσεις το ΡΙΚ
Ανακοινώθηκαν στατιστικά για τις προσφυγές του Διοικητικού Δικαστηρίου
Επεισοδιακή καταδίωξη 22χρονου στην Πάφο-Επιτέθηκε σε αστυνομικό
Ηλεκτρική συσκευή προκάλεσε πυρκαγιά σε οικία στη Λεμεσό