Σάββατο 6 Μαρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Στις Κεντρικές μέχρι τη δίκη οι πέντε που συνελήφθησαν για το κύκλωμα Crystal

  08/07/2020 19:21
Στις Κεντρικές μέχρι τη δίκη οι πέντε που συνελήφθησαν για το κύκλωμα Crystal

Στις Κεντρικές μέχρι τη δίκη οι πέντε που συνελήφθησαν για το κύκλωμα Crystal

  08/07/2020 19:21
Πίσω στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την έναρξη της δίκης τους ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, στις 2 Σεπτεμβρίου, οδηγήθηκαν σήμερα τα πέντε πρόσωπα για την υπόθεση κυκλώματος λειτουργίας εργαστηρίου παρασκευής ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα μεθαμφεταμίνης.
 
Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 31, 26 και 27 χρόνων και δυο γυναίκες 35 και 23 χρόνων, οι οποίοι φέρεται να βρίσκονταν στο πρώτο στάδιο λειτουργίας εργαστηρίου παρασκευής μεθαμφεταμίνης, ενώ για την υπόθεση συνεχίζει να καταζητείται 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εκτιμάται πως είναι και ο εγκέφαλός του κυκλώματος.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άφαντος ο εγκέφαλος του κυκλώματος crystal-Παραμένουν στο κελί οι άλλοι πέντε
 
Χθες αγόρευσαν οι δικηγόροι τους, οι οποίοι έφεραν ένσταση στην κράτηση τους μέχρι την έναρξη της δίκης, ζητώντας όπως αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αίτημα το οποίο τελικά απέρριψε σήμερα το δικαστήριο, υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα των αδικημάτων, κάποια εκ των οποίων προβλέπουν δια βίου φυλάκιση.
 
Συνολικά εναντίον τους θα απαγγελθούν 27 κατηγορίες που αφορούν στα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη του κακουργήματος, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, παράνομης κατοχής και χρήσης ελεγχόμενων φαρμάκων, κατοχής ελεγχόμενων φαρμάκων με σκοπό την προμήθεια, κατοχής πρόδρομων ουσιών παρασκευής ναρκωτικών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες κ.α.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άφαντος ο 30χρονος για την απαγωγή Zaidan και το κύκλωμα παραγωγής crystal
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εναντίον του 29χρονου καταζητούμενου, ο οποίος επίσης καταζητείται και από το ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την υπόθεση απαγωγής με σκοπό το φόνο 31χρονου Σύρου, αναμένεται να εκδοθεί Διεθνές και Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας