Aφαιρέθηκε η σφαίρα από τον Γιώτη, κλειδί στην εξιχνίαση το κίνητρο

Επιτυχής ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες βράδυ, ο Παναγιώτης Παναγιώτου, άλλως Γιώτης, θύμα της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε βράδυ της Τετάρτης, έξω από την ταβέρνα του στον Ύψωνα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ιατροί που παρακολουθούσαν την κατάσταση της υγείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, έκριναν ότι ο 48χρονος ήταν σε θέση να υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεση της σφαίρας που δέχθηκε στην σπονδυλική στήλη.
 
Αφότου η σφαίρα αφαιρέθηκε, το θύμα μεταφέρθηκε διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας του να θεωρείται κρίσιμη.
 
Εξάλλου, από την ιατροδικαστική εξέταση που είχε υποβληθεί χθες, από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος υπέστη κάκωση οσφυϊκής σπονδυλικής στήλης, που έχει ως αποτέλεσμα τον κίνδυνο να παραμείνει παραπληγικός.
 
Την ίδια ώρα σε προφορική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές της υπόθεσης ο 48χρονος, ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται οποιοδήποτε πρόσωπο, υποδεικνύοντας ότι δεν έχει διαφορές με κανένα.
 
Ξεψαχνίζουν κλειστά κυκλώματα
 
Οι Αρχές από την πλευρά τους, μετά την κατάθεση του 48χρονου, βρίσκονται στο σκοτάδι, τόσο για τους δράστες της απόπειρας φόνου, όσο και για το κίνητρο τους και έτσι έχουν στρέψει τις έρευνες τους προς πάσα κατεύθυνση, ενώ από τα γραφεία του ΤΑΕ, για κατάθεση, περνούν διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και αυτόπτες μάρτυρες.
 
Οι ανακριτές αξιολογούν κάθε πληροφορία που έρχεται ενώπιον τους, ενώ παράλληλα ξεψαχνίζουν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστούν περαιτέρω στοιχεία που θα συνδράμουν στην εξιχνίαση της απόπειρας φόνου.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έφεραν κράνη, πυροβόλησαν μία φορά εξ' επαφής τον 48χρονο, την ώρα που βρισκόταν έξω από την ταβέρνα του και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ επιχειρήθηκε να του ρίξουν και δεύτερη φορά, ωστόσο το όπλο υπέστη εμπλοκή.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου
Επιτέθηκαν σε 26χρονο, του άρπαξαν την τσάντα και τον έριξαν στο έδαφος
Δεκτή από το Εφετείο η έφεση του Γ. Εισαγγελέα για έκδοση Ρωσογερμανού υπηκόου
Λίστα 100 ατόμων με πλαστά πτυχία έδωσε ο Όζερσαϊ στην «αστυνομία»
Στήριξη στον Νίκο Λοϊζίδη από Συμβούλιο Γραμματειακού Προσωπικού ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 29χρονο για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών
Αναβλήθηκε η διαδικασία της εξέτασης για ακύρωση δέσμευσης περιουσίας των μοναχών
Απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία το αίτημα για αναστολή ποινής στον 82χρονο-Διαφώνησε ο πρόεδρος του Εφετείου
Η πρώτη αντίδραση Οδυσσέα στο αίτημα για παύση-«Από σήμερα θα μιλούν οι μάρτυρες, τα στοιχεία και τα έγγραφα»