Κινδυνεύει με παραπληγία το θύμα της απόπειρας φόνου-Η πρώτη κατάθεση του

Κρίσιμη αλλά σταθερή, χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 48χρονου θύματος της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες βράδυ έξω από την ταβέρνα του στον Ύψωνα.
 
Μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το θύμα από την ιατροδικαστική Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος φέρει τυφλό τραύμα διαμέτρου 1,4 Χ 1,5 στη μέση της πλάτης.
 
Όπως διαφάνηκε επίσης από την εξέταση, το θύμα υπέστη κάκωση οσφυϊκής σπονδυλικής στήλης, που έχει ως αποτέλεσμα τον κίνδυνο, το θύμα να παραμείνει παραπληγικό.
Την ίδια ώρα σε προφορική κατάθεση που έδωσε στους ανακριτές της υπόθεσης, ανέφερε ότι δεν υποψιάζεται οποιοδήποτε πρόσωπο, υποδεικνύοντας ότι δεν έχει διαφορές με κανένα.
 
Ωστόσο, οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση με σκοπό να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες, ενώ από τα γραφεία του ΤΑΕ περνούν διάφορα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και αυτόπτες μάρτυρες, για κατάθεση.
Οι ανακριτές αξιολογούν κάθε πληροφορία που έρχεται ενώπιον τους, ενώ παράλληλα στο μικροσκόπιο τους έχουν θέσει κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστούν περαιτέρω στοιχεία που θα συνδράμουν στην εξιχνίαση της απόπειρας φόνου.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και έφεραν κράνη, πυροβόλησαν μία φορά εξ' επαφής τον 48χρονο, την ώρα που βρισκόταν έξω από την ταβέρνα του και μιλούσε στο τηλέφωνο, ενώ επιχειρήθηκε να του ρίξουν και δεύτερη φορά, ωστόσο το όπλο υπέστη εμπλοκή.
Ο 48χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στόλτενμπεργκ: Δεν είναι πολύ αργά για να κερδίσει η Ουκρανία τον πόλεμο
Παρασκηνιακές συνεννοήσεις Ισραήλ-Τουρκίας για τουρκικό ανθρωπιστικό στολίσκο στη Γάζα
BINTEO: Τύπος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων το Cybertruck της Tesla και το μετάνιωσε
Εγκρίθηκε από τη Βουλή σχέδιο ψηφίσματος για δικαίωμα στο καθαρό περιβάλλον
Αναβρασμός στα αμερικανικά πανεπιστήμια με εκατοντάδες συλλήψεις-Τεταμένες κινητοποιήσεις κατά του πολέμου στη Γάζα
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Πράσινο Βουλής για νέες κατηγορίες δανείων από τον Κεντρικό Φορέα Ισότιμης Κατανομής Βαρών
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
Λήστεψαν έξι γυναίκες μέσα σε μια ημέρα στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν δυο 21χρονοι
Το υπόμνημα που κατέθεσε ο Φλώρος στην ανακρίτρια-«Ατυχές το περιστατικό, ουδέποτε τον χτύπησα στο πρόσωπο»