Σάββατο 17 Απρ, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Και τρίτη σύλληψη για το ενάμιση κιλό κοκαΐνης στη Λάρνακα

  26/05/2019 06:54
Και τρίτη σύλληψη για το ενάμιση κιλό κοκαΐνης στη Λάρνακα

Και τρίτη σύλληψη για το ενάμιση κιλό κοκαΐνης στη Λάρνακα

  26/05/2019 06:54
Τρία άτομα ηλικίας 32 και 23 χρόνων συνελήφθηκαν χθες βράδυ από την Αστυνομία ως ύποπτα για υπόθεση κατοχής 1 κιλού και 558 γραμμαρίων κοκαϊνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση συγκεκριμένη περιοχή παρά τον κυκλικό κόμβο του Καλού Χωριού στην επαρχία Λάρνακας, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.
Γύρω στις 17.10 χθες το απόγευμα δύο άτομα ηλικίας 32 και 23 χρόνων, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, το οποίο είχε γίνει αντιληπτό από μέλη της ΥΚΑΝ να εισέρχεται σε πάροδο του δρόμου Λάρνακας – Καλού Χωριού και να σταματά σε συγκεκριμένο σημείο.

Τα δύο άτομα θεάθηκαν να τοποθετούν στο έδαφος ένα σακούλι το οποίο αφού παραλήφθηκε από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι περιείχε 1 κιλό και 558 γραμμάρια κοκαϊνης, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα επιβιβάστηκαν στο όχημα και αναχώρησαν από την περιοχή, ωστόσο ανακόπηκαν για έλεγχο από τα μέλη της ΥΚΑΝ και συνελήφθηκαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Μετά από διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον τρίτου προσώπου ηλικίας 32 χρόνων το οποίο και συνελήφθηκε.

Οι τρεις συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας