Πήδηξε από το παράθυρο σε ταράτσα με χειροπέδες ο δραπέτης-Συνελήφθη λίγο πριν

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, η νέα απόδραση κρατουμένου, που σημειώθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, το βράδυ της Τρίτης, με τις έρευνες των Αρχών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, για να εντοπιστεί. Από τις προκαταρτικές εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο νεαρός κατάφερε να δραπετεύσει από παράθυρο γραφείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φορούσε χειροπέδες όταν το έσκασε από το ΤΑΕ ο 23χρονος-Παραμένει άφαντος

Ο 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λάρνακα, βρισκόταν υπό κράτηση σε γραφείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, όπου στεγάζεται το ΤΑΕ.

Γύρω στις 7:30 το βράδυ, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όπως διαφάνηκε από τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, ο νεαρός κατάφερε να δραπετεύσει από το γραφείο που βρίσκεται στον πρώτο όροφο, πηδώντας από το παράθυρο σε ταράτσα παρακείμενου κτιρίου, που στεγάζεται εντός της ΑΔΕ, ενώ φορούσε χειροπέδες. Ο 23χρονος κρατείτο σε γραφείο, αφού είχε συλληφθεί λίγο νωρίτερα και βρισκόταν στη διαδικασία της ανάκρισης. 

Όπως εκτιμάται από την Αστυνομία, ο νεαρός κατάφερε να βγει στη λεωφόρο Μακαρίου, που είναι κεντρική και αρκετά μεγάλη και να κρυφτεί, κάτι που δυσκολεύει το έργο της Αστυνομίας στις προσπάθειες εντοπισμού του.

Οι Αρχές έχουν θέσει υπό παρακολούθηση τα κλειστά κυκλώματα, τόσο της ΑΔΕ Λάρνακας όσο και παρακείμενων υποστατικών, ώστε να καταφέρουν να καταγράψουν τις κινήσεις του δραπέτη και να τον εντοπίσουν, ενώ από την στιγμή της απόδρασης έγινε ανάκληση προσωπικού.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί έρευνα.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Στο μεταξύ, η Αστυνομία έδωσε το πρωί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 23χρονου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Αστυνομία καταζητεί τον AHMAD FRIJA, 23 ετών, από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση.

Ο 23χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.75 μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά. Κατά την απόδραση του φορούσε χακί παντελόνι και μαύρο σακάκι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό τηλεφώνου 24804060 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Υπ. Οικονομικών: Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατά παράνομης χρηματοδότησης
Ψάχνουν λύσεις για τα πυροτεχνήματα-Εξετάζεται αυστηρότερο πλαίσιο για τη χρήση τους
Βανδάλισαν το Δημοτικό Σχολείο Σταυρού-«Απουσία φρούρησης, ζημιές χιλιάδων ευρώ» (pic)
Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή η Μητρόπολη Ταμασού-«Στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»
Απόρριψη έφεσης ΑΤΗΚ από Εφετείο για πρόστιμο από ΕΠΑ
Οι δυνατότητες που έχουν τα σκυλιά Κ-9 παρουσιάστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές
Ικανοποίηση Λευκωσίας για τις αναφορές της Moneyval-Καταγράφει συμμόρφωση της ΚΔ με συστάσεις για ξέπλυμα
Moneyval: Πρόοδος από Κύπρο στην καταπολέμηση ξεπλύματος και χρηματοδότησης τρομοκρατίας
Αυτές είναι οι τιμές πώλησης των γεωργικών προϊόντων-Όσα παρουσιάζει το «e-κοφίνι» (ΠΙΝΑΚΑΣ)
Καταγγέλλει επίθεση από συγγενή και στέλεχος του επιτελείου Νικολαΐδη ο Αρμεύτης-«Αυτές είναι οι καθαρές δουλείες;»