Σάββατο 28 Ιαν, 2023 | Επικοινωνία
trans gif

Διαβουλεύτηκε με Αγγελίδη και Αριστοτέλους, κατέθεσε εισηγήσεις στον Πρόεδρο η Δράκου

  30/11/2022 17:38
Διαβουλεύτηκε με Αγγελίδη και Αριστοτέλους, κατέθεσε εισηγήσεις στον Πρόεδρο η Δράκου

Διαβουλεύτηκε με Αγγελίδη και Αριστοτέλους, κατέθεσε εισηγήσεις στον Πρόεδρο η Δράκου

  30/11/2022 17:38

Έκθεση με εισηγήσεις σε σχέση με τα ζητήματα των Φυλακών, υπέβαλε στον Προέδρο της Δημοκρατίας ,η Υπουργός Δικαιοσύνης.

Παρά το γεγονός ότι Γενικός και Βοηθός Εισαγγελέας, με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο ενημέρωναν πως θα απέχουν από τη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Αναστασιάδης, καθώς θεωρούν ότι δεν εμπίπτουν τα ζητήματα στις αρμοδιότητές τους, εντούτοις η Υπουργός Δικαιοσύνης με ανακοίνωσή της αναφέρει πως είχε συναντηθεί με τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα.

Παράλληλα, συνάντηση πραγματοποίησε με την Διευθύντρια των Φυλακών και έπειτα από τις δύο συναντήσεις κατέληξε σε εισηγήσεις.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κα Δράκου «όπως έχει ανακοινωθεί από την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο, η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για ζητήματα που αφορούν το Τμήμα Φυλακών, έχει αναβληθεί».

Σημείωσε πως, «θα ήθελα όμως να ενημερώσω ότι έχω μελετήσει το πόρισμα και την επιστολή που μου απεστάλη από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας και στη συνέχεια έχω πραγματοποιήσει συναντήσεις τόσο με την Διεύθυνση των Φυλακών όσο και με τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα».

«Ως αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων που είχα, κατέθεσα γραπτώς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τις σκέψεις και τις εισηγήσεις μου, για το συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν θα ήθελα όμως να υπεισέλθω σε περαιτέρω σχολιασμό επί της ουσίας των εισηγήσεων, σεβόμενη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και όσους θα συμμετέχουν στην πιο πάνω σύσκεψη, κατά την οποία θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Υπουργός Δικαιοσύνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η αλλαγή στάσης της Νομικής Υπηρεσίας, η μείωση της έντασης και η επόμενη μέρα

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας